about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

شورای امنیت سایبری امارات مدعی شد که با موفقیت با تمام حملات الکترونیکی علیه این کشور مقابله کرده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ شورای امنیت سایبری امارات از موفقیت سیستم‌های سایبری ملی در مقابله با همه حملات الکترونیکی مخربی که زیرساخت‌ها، دارایی‌های دیجیتال ملی و بخش‌های استراتژیک کشور را هدف قرار می‌دهند، تمجید کرد.

شورا مدعی شد که همکاری مقامات ذیربط و فعال‌سازی سامانه‌های اضطراری سایبری بیشترین تأثیر را در شکست و بازدارندگی این حملات سایبری دارد.

شورای امنیت سایبری تصریح کرد :

«گروه‌های ضربت ملی توانستند به طور فعال، حرفه‌ای و با کارایی بالا به تمامی حملات سایبری پاسخ دهند و براساس سیستم‌های حفاظتی و سیاست‌های امنیت سایبری با آنها مقابله کنند.»

این سازمان اماراتی همچنین تأیید کرد که تمام نیروهای ضربت ملی به کار خود برای تقویت فضای دیجیتال کشور مطابق با بهترین شیوه‌ها و استانداردهای بین‌المللی در این زمینه ادامه خواهند داد، زیرا امارات متحده عربی از زیرساخت دیجیتال بسیار توسعه یافته برخوردار است.

منبع:

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.