about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

مورد عجیب فُروم هکرها!

تالار گفتگوی اینترنتی مشهوری که هکرها در آن اطلاعات حساب کاربری کاربران هک شدن اینستاگرام را به یکدیگر می‌فروختند توسط گروه دیگری از هکرها هک شد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ خبر هک شدن این انجمن مشهور چندی پیش توسط مدیر این تالار منتشر شد. آن‌طور که او در پیام خود گفته هکر یا هکرهایی موفق شده‌اند با رخنه در سرور سرویس‌دهنده به این تالار به اطلاعات پشتیبانی گرفته‌شده آن دسترسی پیدا کنند. این اطلاعات کل پایگاه داده این وب‌سایت تا دسامبر سال میلادی گذشته را شامل می‌شده است.

تالار گفتگوی مورد اشاره (OGUsers) در طول سال‌های اخیر به‌عنوان یکی از مشهورترین بازارهای سیاه فروش حساب‌های کاربری هک شده شبکه‌های اجتماعی مثل اینستاگرام، توییتر و شبکه پلی‌استیشن شناخته می‌شود. همین موضوع هم آن را به پاتوق اختصاصی برای هکرهای سارق اطلاعات کاربری بدل کرده بود. هکرهای که اطلاعات مسروقه خود را به بالاترین قیمت پیشنهادی می‌فروختند.

بسیاری از هکرهای فعال در این تالار گفتگو برای سرقت اطلاعات کاربران از تکنیکی موسوم به سیم سواپینگ (SIM swapping) استفاده می‌کردند. این تکنیکی است که در آن هکرها با هک کردن شماره موبایل افراد و کنترل پیام‌های دریافتی آن این می‌توانند کد امنیتی که وب‌سایت‌ها برای تائید هویت به موبایل افراد فرستاده می‌شود را شنود کنند.

آن‌طور که مدیر انجمن گفتگوی OGUsers می‌گوید این تالار گفتگو این روزها در آستانه سومین سال فعالیت خود است و تا به امروز با هیچ مشکل امنیتی مواجه نشده بوده است. او درعین‌حال دخالت تالار در فعالیت‌های غیرقانونی را رد کرده و گفته است، اینکه کاربران ما شخصاً چه می‌کنند در حیطه مسئولیت ما نیست.

سرنوشت اطلاعات هک شده

کمی پس از هک شدن پایگاه داده تالار OGUsers، اطلاعات هک شده آن توسط کاربری با نام مستعار Omnipotent، در یک تالار گفتگوی مشهور دیگر محبوب هکرهای کلاه سیاه منتشر کرد. او با انتشار پیام کوتاهی تمام اطلاعات به سرقت رفته تالار OGUsers را در تالار Raidforums منتشر کرد. همچون تالار قبلی این تالار نیز یکی دیگر از پاتوق‌های مشهور هکرها شمرده می‌شود. پاتوق دیگری برای حراج اطلاعات خصوصی و پایگاه داده‌های سرقت شده در جریان حملات سایبری.

تازه ترین ها
محققان
1404/07/13 - 19:52- هوش مصنوعي

محققان ماوس گیمینگ را با هوش مصنوعی به ابزار شنود صدای کاربران تبدیل کردند

محققان امنیتی نشان دادند که می‌توان با استفاده از هوش مصنوعی، سنسور حرکت یک ماوس گیمینگ پیشرفته را به یک میکروفون مخفی تبدیل کرد و مکالمات کاربر را از طریق لرزش‌های میز کار شنود کرد.

عجیب
1404/07/13 - 19:49- هوش مصنوعي

عجیب ترین کاربردهای هوش مصنوعی که فکرش را هم نمی‌کنید!

هوش مصنوعی فقط برای کارهای جدی نیست. از همسریابی برای گاوها تا پیشگویی آینده و ساخت خانه جن‌زده، با کاربردهای عجیب هوش مصنوعی آشنا شوید که شما را شگفت‌زده می‌کند.

هوش
1404/07/13 - 19:45- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی، کلید پایداری و تحول در مدیریت شهری

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای گفت: شیوه‌های سنتی دیگر پاسخگوی نیاز شهرهای در حال رشد نیستند و تنها با تکیه بر ابزارهایی مانند هوش مصنوعی می‌توان به شهری پایدار، هوشمند و کارآمد دست یافت.