about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

گوگل در حال آزمایش کردن حالت تاریک برای نسخه دسکتاپ موتور جستجوی خود است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ به ‌نظر می‌رسد گوگل قصد دارد حالت تاریک را به جست‌وجوی نسخه دسکتاپ اضافه کند. براساس گزارش منتشرشده توسط وب‌سایت 9to5Google، برخی کاربران متوجه آزمایش حالت تاریک برای نسخه کامپیوتر شخصی موتور جست‌وجوی گوگل شده‌اند.
با ویژگی حالت تاریک، گوگل برای کامپیوترهای شخصی پس‌زمینه موتور جست‌وجو را به رنگ مشکی تغییر می‌دهد و رنگ نوشته‌ها هم تغییر می‌کند تا بهتر دیده شود. سایر قسمت‌ها مانند قبل باقی می‌مانند. هنوز مشخص نیست این ویژگی در چه تاریخی در اختیار همه کاربران قرار می‌گیرد. این احتمال وجود دارد که این ویژگی به نسخه موبایل هم اضافه شود.
باید به این موضوع اشاره کنیم که گوگل حالت تاریک را به همه سرویس‌های خود اضافه نکرده است. یوتیوب از معدود سرویس‌های گوگل است که به حالت تاریک مجهز شده.  همچنین کاربران می‌توانند ظاهر جیمیل را به کمک پوسته‌های مختلف تاریک کنند؛ اما این ویژگی باعث نمی‌شود جیمیل به حالت تاریک مجهز شود.

منبع:

تازه ترین ها
پاکستان
1404/09/25 - 20:02- آسیا

پاکستان صدرنشین جستجوی محتوای نامناسب در جهان

مدیر کل اداره مخابرات پاکستان گفت که این کشور همچنان در صدر جستجوهای مربوط به محتوای نامناسب در سطح جهانی قرار دارد.

قوانین جدید مالزی درمورد پلتفرم‌های اصلی رسانه اجتماعی

مالزی قوانین جدیدی را در مورد پلتفرم‌های اصلی رسانه‌های اجتماعی برای تقویت ایمنی آنلاین، به ویژه برای کودکان، اجرا کرد.

برگزاری
1404/09/25 - 18:57- سایرفناوری ها

برگزاری سمینار آموزش فناوری‌های هوشمند هوآوی در تونس

سمینار هوآوی در مورد آموزش فناوری‌های هوشمند و خدمات پزشکی از راه دور در تونس برگزار شد.