about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

به گفته یک مقام دولتی در هند شرکت های تولید کننده موبایل باید تا مارس ۲۰۲۵ میلادی یو اس بی سی را به عنوان پورت شارژ استاندارد در دستگاه هایشان به کار گیرند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از بیزینس استاندارد، اداره استانداردهای دولتی هند (BIS) معیارهای کیفی را برای درگاه شارژی تعیین کرده که بخش امور مصرف کنندگان از سازندگان دستگاه ها می خواهد آنها را در محصولات خود قرار دهند.

روهیت کوما سینگ وزیر امور مصرف کننده هند در این باره گفت: BIS استاندارد شارژرهای تایپ سی را اعلام کرده و دولت نیز ۲ نوع درگاه شارژ برای دستگاه های موبایل و گجت های الکترونیکی پوشیدنی تعیین کرده است.

دولت هند با در نظر گرفتن محدودیت های زنجیره ذخایر جهانی و دسترسی به محصولات، ‌۲۰۲۵ را به عنوان مهلتی برای مشاوره با دست اندرکاران این صنعت درباره استانداردها تعیین کرده است.

سینگ در این باره گفت: اجماع گسترده‌ای میان صنعت و دولت وجود دارد که استفاده از پورت‌های شارژ یو اس بی سی را می‌توان شش ماه پس از ارائه استانداردهای اتحادیه اروپا برای درگاه‌های شارژ یو اس بی در سال ۲۰۲۴ الزامی کرد زیرا تولیدکنندگان الکترونیک یک زنجیره تامین یکپارچه جهانی دارند.

پیش از این اداره مرکزی حمایت از مصرف کننده یک گروه شامل نمایندگان صنعت، موسسات آموزشی و کارشناسان دیگر تشکیل داده بود تا قابلیت اجرایی قانون استفاده از درگاه شارژ یکسان را بررسی کنند.

منبع:

تازه ترین ها
تحقیقات
1404/11/11 - 12:20- اروپا

تحقیقات رسمی در مورد گروک توسط کمیسیون اروپا

کمیسیون اروپا پس از تولید تصاویر برهنه از زنان و کودکان توسط هوش مصنوعی گروک، تحقیقات رسمی خود را آغاز کرده است.

تأکید
1404/11/11 - 12:05- آسیا

تأکید پلیس ملی فیلیپین بر مقابله با کلاهبرداری کیف پول الکترونیکی

پلیس ملی فیلیپین به دنبال ارتقای مهارت‌های دیجیتال برای پلیس جهت مبارزه با کلاهبرداری کیف پول الکترونیکی است.

همکاری
1404/11/11 - 11:51- آسیا

همکاری سایبری استراتژیک ایالات متحده و اندونزی

ایالات متحده و اندونزی با پیمان امنیتی 10 میلیون دلاری، اتحاد سایبری استراتژیک تشکیل دادند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.