about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

رئیس مرکز روابط عمومی وزارت ارتباطات از تمدید زمان ثبت‌نام و ارسال مستندات برای شرکت در نهمین جشنواره ملی فاوا (فناوری اطلاعات و ارتباطات) تا فردا (۱۶ اردیبهشت) خبر داد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ رئیس مرکز روابط عمومی وزارت ارتباطات اظهار کرد: با توجه به استقبال و درخواست‌های ارائه شده، تصمیم بر این شد که آخرین زمان ثبت‌نام برای شرکت در نهمین جشنواره فاوا تا روز شنبه ۱۶ اردیبهشت‌ماه تمدید شود.

وی با بیان اینکه نهمین جشنواره ملی فاوا همزمان با روز جهانی ارتباطات در چهار محور اصلی و ۱۲ زیرمحور برگزار می‌شود، افزود: متقاضیان می‌توانند با مراجعه به سایت جشنواره به آدرس festfava.ict.gov.ir، فرایند ثبت‌نام و ارسال مستندات را انجام دهند.

رئیس مرکز روابط عمومی وزارت ارتباطات اضافه کرد: شبکه ملی اطلاعات، دولت هوشمند، پست هوشمند و صنعت فضایی محور‌های اصلی جشنواره نهم فاوا است و سازمان‌ها و بنگاه‌های ارائه‌دهنده خدمات الکترونیکی، اپراتور‌های ارتباطی و پستی، مراکز داده و ارائه‌دهندگان خدمات ابری زیرساختی، تولیدکنندگان تجهیزات شبکه ملی اطلاعات، تولیدکنندگان زیرسیستم‌های ماهواره و ارائه‌دهندگان خدمات فضاپایه از جمله ثبت‌نام‌کنندگان در نهمین دوره جشنواره ملی فاوا به شمار می‌روند.

دبیر اجرایی نهمین جشنواره ملی فاوا با اشاره به انتخاب شعار «ایران هوشمند و متصل» برای این دوره از جشنواره تصریح کرد: جشنواره فاوا به منظور ایجاد فضای رقابتی سالم و شور و نشاط علمی، تعامل و همکاری بین متخصصان کشور، حمایت از تولیدات بومی و تکریم نخبگان و فعالان برتر حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار می‌شود.

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/04/14 - 21:27- هوش مصنوعي

سوءاستفاده از دیپ‌فیک در مدارس

سوءاستفاده از دیپ‌فیک در مدارس نگرانی‌های قانونی و اخلاقی را افزایش داده است.

راه‌اندازی
1404/04/14 - 20:47- هوش مصنوعي

راه‌اندازی توربین گازی توسط شرکت ایکس اِی آی

شرکت ایکس اِی آی (xAI) باوجود مواجهه با تهدیدات قانونی، تأییدیه راه‌اندازی ۱۵ توربین گازی را دریافت کرد.

ایجاد
1404/04/14 - 19:51- هوش مصنوعي

ایجاد مشاغل جدید توسط خطاهای هوش مصنوعی

خطاهای هوش مصنوعی مشاغل جدیدی را برای متخصصان انسانی ایجاد می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.