about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

اتحادیه اروپا مهلت تصمیم گیری درباره ادغام یک استارت آپ آمریکایی در فیس بوک را تمدید کرد.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان به نقل از رویترز، رگولاتورهای آنتی تراست اتحادیه اروپا مهلت تصمیم گیری درباره فرایند ادغام استارت آپ «کاستومر» در فیس بوک را یک هفته به تأخیر انداختند و ۱۵ دسامبر اعلام کردند.

کاستومر یک سیستم پشتیبانی مشتری است که سرویس‌هایی سریع و شخصی سازی شده برای مشتریان فراهم می‌کند و برای این منظور تمام اطلاعات مورد نیاز کارمند سیستم پشتیبانی را در یک صفحه نشان می‌دهد.

اتحادیه اروپا در اوایل ماه جاری میلادی تحقیق وسیع درباره این ادغام آغاز کرد زیرا بیم آن دارد که چنین فرایندی به رقابت ضربه بزند و قدرت فیس بوک در بازار تبلیغات آنلاین را تقویت کند. فیس بوک اعلام کرده به طور کامل با این تحقیقات همکاری می‌کند.

البته مهلت تصمیم گیری درباره فرایند ادغام نیز پس از درخواست فیس بوک برای فرصت زمانی بیشتر، تمدید شد. تمدید مهلت تصمیم گیری طی فصل تعطیلات تابستان معمول است زیرا پیدا کردن مشتری و رقبایی که بتوانند به سوالات درباره بازار پاسخ دهند، کار سختی است.

در این میان رگولاتور رقابت انگلیس نیز اعلام کرد درباره این فرایند ادغام تحقیق می‌کند. از سوی دیگر آلمان نیز مشغول انجام بررسی‌هایی است تا مشخص شود فیس بوک برای انجام چنین ادغامی نیازمند اجازه است یا خیر.

منبع:

تازه ترین ها
رونمایی
1404/11/21 - 15:49- آمریکا

رونمایی از راهنمای عملی سازمان ملل در مورد هوش مصنوعی

رونمایی از اولین راهنمای عملی سازمان ملل متحد در مورد هوش مصنوعی و پیشگیری و مقابله با افراط‌گرایی خشونت‌آمیز خواهد بود.

استفاده
1404/11/21 - 14:47- هوش مصنوعي

استفاده از هوش مصنوعی در سیستم‌های عدالت کیفری

هوش مصنوعی به طور فزاینده‌ای برای استفاده در سیستم‌های عدالت کیفری پیشنهاد می‌شود.

افتتاح
1404/11/21 - 14:05- سایرفناوری ها

افتتاح بزرگ‌ترین مرکز داده هوش مصنوعی در سنگاپور

شرکت سینگتل بزرگ‌ترین مرکز داده هوش مصنوعی را در سنگاپور افتتاح کرد.