about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

وجود سه آسیب پذیری امنیتی در محصولات ذخیره ساز تحت شبکه کیونپ (QNAP)، موجب شده مهاجمان بتوانند این محصولات را در اختیار گرفته و کنترل کنند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان، مهاجمان سایبری پس از دسترسی کامل به اطلاعات ذخیره شده در ذخیره ساز‌های کیونپ (NAS)، داده‌های ذخیره شده بر روی تجهیزات NAS را با شیوه خاصی رمز گذاری می‌کنند.

کارشناسان شرکت کیونپ تصریح کرده‌اند: مهاجمان سایبری از باج‌افزاری با نام Qlocker استفاده کرده و با به کارگیری یکی از آسیب پذیری‌ها، در حال رمز کردن داده‌های ذخیره شده بر روی تجهیزات NAS ساخت این شرکت هستند.

مهاجمان Qlocker پس از اتصال به سیستم ذخیره ساز تحت شبکه کیونپ (NAS)، اطلاعات را در قالب فایل‌های ۷zip به صورت فشرده رمز می‌کنند.

شرکت کیونپ (QNAP Systems, Inc) با انتشار به‌روزرسانی، سه آسیب‌پذیری امنیتی "حیاتی" (Critical) را در محصولات (NAS) ساخت خود ترمیم کرده است. با انجام به روزرسانی توصیه شده، در ۴ نسخه از تولیدات کیونپ، آسیب‌پذیری‌ها برطرف شده است.

اطلاعات فنی، توصیه‌نامه‌های مقابله با باج افزار Qlocker، لیست آسیب پذیری‌های محصولات NAS و روش مقاوم سازی محصولات ذخیره ساز تحت شبکه کیونپ، در پایگاه الکترونیکی مرکز مدیریت راهبردی افتا در اختیار متخصصان، کارشناسان و مدیران IT سازمان‌ها و دستگاه‌های زیرساخت حیاتی کشور قرار گرفته است.

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/04/14 - 21:27- هوش مصنوعي

سوءاستفاده از دیپ‌فیک در مدارس

سوءاستفاده از دیپ‌فیک در مدارس نگرانی‌های قانونی و اخلاقی را افزایش داده است.

راه‌اندازی
1404/04/14 - 20:47- هوش مصنوعي

راه‌اندازی توربین گازی توسط شرکت ایکس اِی آی

شرکت ایکس اِی آی (xAI) باوجود مواجهه با تهدیدات قانونی، تأییدیه راه‌اندازی ۱۵ توربین گازی را دریافت کرد.

ایجاد
1404/04/14 - 19:51- هوش مصنوعي

ایجاد مشاغل جدید توسط خطاهای هوش مصنوعی

خطاهای هوش مصنوعی مشاغل جدیدی را برای متخصصان انسانی ایجاد می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.