about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

وجود سه آسیب پذیری امنیتی در محصولات ذخیره ساز تحت شبکه کیونپ (QNAP)، موجب شده مهاجمان بتوانند این محصولات را در اختیار گرفته و کنترل کنند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان، مهاجمان سایبری پس از دسترسی کامل به اطلاعات ذخیره شده در ذخیره ساز‌های کیونپ (NAS)، داده‌های ذخیره شده بر روی تجهیزات NAS را با شیوه خاصی رمز گذاری می‌کنند.

کارشناسان شرکت کیونپ تصریح کرده‌اند: مهاجمان سایبری از باج‌افزاری با نام Qlocker استفاده کرده و با به کارگیری یکی از آسیب پذیری‌ها، در حال رمز کردن داده‌های ذخیره شده بر روی تجهیزات NAS ساخت این شرکت هستند.

مهاجمان Qlocker پس از اتصال به سیستم ذخیره ساز تحت شبکه کیونپ (NAS)، اطلاعات را در قالب فایل‌های ۷zip به صورت فشرده رمز می‌کنند.

شرکت کیونپ (QNAP Systems, Inc) با انتشار به‌روزرسانی، سه آسیب‌پذیری امنیتی "حیاتی" (Critical) را در محصولات (NAS) ساخت خود ترمیم کرده است. با انجام به روزرسانی توصیه شده، در ۴ نسخه از تولیدات کیونپ، آسیب‌پذیری‌ها برطرف شده است.

اطلاعات فنی، توصیه‌نامه‌های مقابله با باج افزار Qlocker، لیست آسیب پذیری‌های محصولات NAS و روش مقاوم سازی محصولات ذخیره ساز تحت شبکه کیونپ، در پایگاه الکترونیکی مرکز مدیریت راهبردی افتا در اختیار متخصصان، کارشناسان و مدیران IT سازمان‌ها و دستگاه‌های زیرساخت حیاتی کشور قرار گرفته است.

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.