about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

انتشار شده در تاریخ

مهاجرت مجرمان اینترنتی به خدمات ابری

نمونه های بسیاری از حضور مجرمان اینترنتی در استفاده از خدمات ابری و همچنین توزیع بد افزارهای مخرب دیده شده است. به طور مثال، می توان به  Dropboxاشاره کرد که مجرمان سایبری در برخی از حملات هدفمند سرورهای فرماندهی و کنترل این شرکت را بارها مورد سوء استفاده قرار داده اند .

آلن بریل مدیرارشد امنیت سایبری در شرکت امنیتی کرول نیویورک نیز بیان می کند که با افزایش محبوبیت و گسترش دامنه فعالیت های رایانش ابری، سرقت اطلاعات حساس نیز به طور حتم افزایش خواهند یافت.

این روزها شرکت ها و بانک ها در تلاش هستند تا اطلاعات خود را به سیستم های مبتنی بر رایانش ابری منتقل کنند و همین موضوع، عاملی جاذب برای مهاجمان سایبری شده تا میلیون‌ها کامپیوتر را با هزینه‌های بسیار کم آلوده کنند. در نتیجه با توجه به طیف وسیع داده هایی که اکنون در خدمات ابری ذخیره می شوند، پرداختن صحیح به این موضوع امری حیاتی است.

تازه ترین ها
افتتاح
1404/11/09 - 14:43- هوش مصنوعي

افتتاح پردیس بین‌المللی هوش مصنوعی در دبی

یک مدرسه هوش مصنوعی و کدنویسی مستقر در بریتانیا قصد دارد یک پردیس بین‌المللی در دبی افتتاح کند.

ارائه
1404/11/09 - 14:22- سایرفناوری ها

ارائه ویژگی‌های محافظتی در برابر سرقت توسط اندروید

اندروید در حال ارائه ویژگی‌های محافظتی در برابر سرقت باهدف کاهش کلاهبرداری مالی و محافظت از داده‌های شخصی است.

حمایت
1404/11/09 - 14:21- آمریکا

حمایت کمیسیون تجارت فدرال از احراز هویت سنی آنلاین

یکی از کمیسرهای کمیسیون تجارت فدرال آمریکا می‌گوید احراز هویت سنی در فضای آنلاین می‌تواند راهی مؤثر برای حفاظت از کودکان باشد، بدون آنکه نوآوری یا نقش والدین را تضعیف کند.