about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

در ماه ژانویه مطلع شدیم که یکی از کارمندان اداره اعتباری کره جنوبی موسوم به KCB اطلاعات شخصی و مالی 20 میلیون نفر را در این کشور به سرقت برده و قصد به فروش رساندن آنها را داشته است.

در ماه ژانویه مطلع شدیم که یکی از کارمندان اداره اعتباری کره جنوبی موسوم به KCB اطلاعات شخصی و مالی 20 میلیون نفر را در این کشور به سرقت برده و قصد به فروش رساندن آنها را داشته است. کمیسیون نظارت مالی کره جنوبی (FSC)  تصمیم گرفته تا شرکت هایی که اطلاعات مشتریان شان به سرقت رفته را به حالت تعلیق در آورد.

به گزارش ژورنال وال استریت ، گروه‌های مالی KB ، NongHyup  و Lotte مجاز به صدور کارت‌های جدید تا 16 ماه می‌2014 نمی‌باشند.

شایان ذکر است فردی که مسئول این نقض امنیتی به حساب می‌آید، بازداشت شده است. او بیان کرد که اطلاعات به سرقت رفته را در بین اکتبر 2012  و دسامبر 2013 به سرقت برده است. در حالی که تنها 20 میلیون رکورد از شرکت‌های بازاریابی به فروش رسیده، اما اثرات این نقض تا 104 میلیون از دارندگان کارت را تحت تاثیر قرار داده است.

کمیسیون نظارت مالی  کره جنوبی، اقداماتی را علیه شرکت‌های کارت اعتباری که در محافظت از اطلاعات مشتریان شان شکست خورده اند را انجام داده است./

تازه ترین ها
رهگیری
1404/08/29 - 15:19- جرم سایبری

رهگیری ۵۵ میلیون دلار رمزارز مرتبط با سایت‌های دزدی دیجیتال

یوروپل روز چهارشنبه اعلام کرد که تحقیق‌کنندگان در یک عملیات بین‌المللی توانستند از طریق پرداخت هزینه خدمات پلتفرم‌ها با رمزارز، اطلاعاتی درباره شبکه‌های مجرمانه پشت سایت‌های استریم غیرقانونی به دست آورند.

تایید
1404/08/29 - 15:12- جرم سایبری

تایید سرقت اطلاعات از شرکت لاجیتک

شرکت تولیدکننده فناوری لاجیتک روز جمعه اسنادی را نزد کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا ثبت کرد که به یک حادثه اخیر امنیت سایبری مربوط می‌شود؛ حادثه‌ای که در آن از یک آسیب‌پذیری روز صفر سوءاستفاده شده بود.

شهادت
1404/08/29 - 15:03- آمریکا

شهادت رئیس دفتر بودجه کنگره مبنی بر اخراج هکرها از سیستم‌های ایمیلی

رئیس دفتر بودجه کنگره روز سه‌شنبه صبح به قانون‌گذاران اعلام کرد که این نهاد پس از حمله سایبری که دو هفته پیش افشا شد، هکرها را از سیستم‌های خود خارج کرده است.