about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

ممنوعیت محصولات امنیتی آمریکا در چین

روزنامه های دولتی چین خبری با این مضمون منتشر کردند که استفاده از نرم افزارهای شرکت  Symantec ازجمله  DLP در این کشور ممنوع شده است. DLP  از جمله محصولات امنیتی هستند که وظیفه آنها حفظ و جلوگیری از سرقت اطلاعات در شرکتها و سازمانها می باشد .هرچند این خبر هنوز تائید نشده ، ولی شرکت سیمانتک اعلام داشته است که در حال مذاکره با دولت چین است تا مشخص شود این خبر صحت دارد یا خیر .

چندی پیش نیز خبری منتشر که دولت چین، استفاده از ویندوز 8 را در سازمانهای دولتی ممنوع کرده است . بعدا مشخص شد این کار دولت برای چانه زنی با میکروسافت بر سر قیمت خرید سیستم عامل ویندوز 8 می باشد .

در چند ماه اخیر، دولت چین به دلیل افشای جاسوسی های متعدد آژانس امنیت ملی آمریکا موسوم به NSA، در صدد آنست تا مانع ورود محصولات امنیتی از آمریکا به کشور خود شود. چرا که دولتمردان این کشور بر این باورند تمامی آنها ابزاری جاسوسی برای آمریکا به حساب می آیند و اطلاعات مردم چین را به سرقت می برند.

تازه ترین ها
بازداشت
1404/07/05 - 08:49- جرم سایبری

بازداشت صدها نفر در عملیات مقابله با جرایم سایبری در آفریقا

مقامات چند کشور آفریقایی در یک عملیات هماهنگ برای مقابله با طرح‌های کلاهبرداری اینترنتی، ۲۶۰ نفر را بازداشت کرده‌اند.

جریمه
1404/07/05 - 08:43- آمریکا

جریمه 56 میلیون دلاری گوگل و فلو هلث

گوگل موافقت کرده است مبلغ ۴۸ میلیون دلار و اپلیکیشن ردیاب قاعدگی فلو هلث مبلغ ۸ میلیون دلار بپردازند تا یک دعوای حقوقی جمعی را که مدعی بود این اپلیکیشن به‌طور غیرقانونی داده‌های سلامت افراد را به اشتراک گذاشته، حل‌وفصل کنند.

ضرب‌الاجل
1404/07/05 - 08:35- آمریکا

ضرب‌الاجل آمریکا برای رفع باگ‌های خطرناک فایروال سیسکو

آژانس امنیت سایبری و زیرساخت آمریکا با صدور یک دستور اضطراری اعلام کرد تمامی سازمان‌های فدرال غیرنظامی باید تا عصر جمعه اقدام به وصله‌کردن دو آسیب‌پذیری بحرانی در فایروال‌های سیسکو کنند.