about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

ممنوعیت خرید و فروش ارز در فضای مجازی

پلیس فتای ناجا از ممنوعیت خرید و فروش ارز در فضای مجازی خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ حمید کیانی رئیس اداره تشخیص جرایم مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا با بیان اینکه بر اساس دستورالعمل بانک مرکزی هرگونه خرید و فروش ارز در فضای مجازی حتی صرافی‌های مجاز ممنوع است، اظهار کرد:

لذا هرگونه خرید و فروش ارز در این ایام در فضای مجازی و یا بستر شبکه‌های اجتماعی صورت بگیرد امری غیر قانونی بوده و به احتمال بسیار زیاد از سوی مجرمان سایبری صورت می‌گیرد.

وی افزود:

شهروندانی که قصد مسافرت به خارج از کشور را دارند، حتما برای تهیه ارز به صرافی‌هایی که مورد تأیید بانک مرکزی هستند، مراجعه و از خرید و فروش ارز در فضای مجازی خودداری کنند.

رئیس اداره تشخیص جرایم مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا، احتمال گرفتار شدن در دام فیشینگ را یکی از موارد مجرمانه در معاملات ارزی در بستر فضای مجازی دانست و گفت: در پی ترفند فروش ارز در بستر فضای مجازی، مجرمان سایبری با شگرد فیشینگ اطلاعات بانکی شما را سرقت کرده و اقدام به برداشت غیرمجاز خواهند کرد.

کیانی بیان داشت:

احتمال فروش دلار تقلبی نیز دور از انتظار نیست و در پی این امر نه تنها سرمایه شما به سرقت رفته، بلکه به همراه داشتن این دلار‌های تقلبی خصوصا در کشور‌های دیگر می‌تواند برای شما دردسر آفرین باشد.

این مقام انتظامی همچنین در خصوص خرید کارت‌های اعتباری مثل مستر کارت برای مسافرت‌های خارجی نوروزی هشدار داد و خاطرنشان کرد:

احتمال فیشینگ بودن درگاه‌های بانکی فروش اینگونه کارت‌ها وجود دارد.

رئیس اداره تشخیص جرایم مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا یادآور شد:

به نام بودن اینگونه کارت‌ها برای فرد یک ضرورت است و در صورتی که کارت اعتباری شما به نام شما نباشد، می‌تواند در خارج از کشور برای شما مشکلاتی فراهم کند، مثلا سرقتی بودن کارت مطرح می‌شود که مجازات آن مطابق قوانین هر کشور فرق دارد.

وی فروش کارت‌های اعتباری جعلی در این خصوص در بستر فضای مجازی را با توجه به مسافرت‌های نوروزی بعید ندانست و ادامه داد:

حتما برای تهیه ارز یا کارت‌های اعتباری به صرافی‌های مجاز مراجعه کنید و مراحل قانونی را درآن مد نظر داشته باشید تا در طول مسافرت خود در خارج از کشور با مشکل مواجه نشوید.

براساس گزارش سایت پلیس، کیانی در پایان گفت:

هموطنان می‌توانند آخرین آموزش‌های لازم و هشدار‌های سایبری را از طریق سایت پلیس فتا دریافت کنند، ضمن آن‌که در صورت مواجه با موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به بخش گزارش مردمی اعلام کنند.

 

 

Paragraphs
تازه ترین ها
استخدام
1404/08/19 - 17:23- هوش مصنوعي

استخدام مجدد کارمندان به دلیل عدم موفقیت هوش مصنوعی

شرکت‌ها به دلیل عدم موفقیت هوش مصنوعی در جایگزینی مشاغل، کارمندان خود را مجدد استخدام کردند.

ساخت
1404/08/19 - 16:38- هوش مصنوعي

ساخت محصولات سلامت مصرف‌کننده توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی در حال بررسی ساخت محصولات سلامت مصرف‌کننده مبتنی بر هوش مصنوعی است.

سرمایه‌گذاری
1404/08/19 - 15:40- سایرفناوری ها

سرمایه‌گذاری شرکت متا برای گسترش مراکز داده در ایالات متحده

شرکت متا ۶۰۰ میلیارد دلار برای گسترش مراکز داده هوش مصنوعی در سراسر ایالات متحده سرمایه‌گذاری می‌کند.