about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

دولت روسیه خرید محصولات الکترونیک وارداتی را ممنوع اعلام کرد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ دولت فدراسیون روسیه خرید دولتی مدارهای مجتمع وارداتی، لپ‌تاپ، تبلت‌ها، رایانه‌های پرتابل و سرورها را ممنوع اعلام کرد.

سرویس مطبوعاتی وزارت صنعت و تجارت روسیه دراین‌باره اعلام کرد:

در خریدهای دولتی تجهیزات الکترونیک، قوانین در حال تغییر هستند - ممنوعیت خرید محصولات وارداتی و قانون «دومی زائد» اعمال می‌شود. مصوبه مربوطه به پیشنهاد وزارت صنعت و تجارت روسیه در 28 آگوست (№ 1432) توسط دولت فدراسیون روسیه تأییدشده است. 

بنا به گفته مقامات وزارت صنعت و تجارت، این ممنوعیت بر مدارهای مجتمع وارداتی، کارت‌های هوشمند، لپ‌تاپ‌ها، تبلت‌ها، رایانه‌ها، سرورها و محصولات روشنایی، رایانه‌های پرتابل تا وزن 10 کیلوگرم همچون لپ‌تاپ و رایانه‌های جیبی که قابلیت دستگاه تلفن همراه را توامان دارد، نوت‌بوک‌های الکترونیک و ماشین‌های دیجیتال محاسباتی الکترونیک اعمال می‌شود.

ممنوعیت خرید خصوصا شامل تجهیزات ارتباطی، تجهیزات اعلام حریق، تجهیزات صوتی، مانیتورها، تجهیزات ناوبری و اندازه‌گیری، توموگرافی، رادیوگرافی پروجکشن، تجهیزات آندوسکوپی، الکتروکاردیوگرافی نیز می‌شود. 

در ادامه گزارش وزارت صنعت و تجارت گفته شده است:

در رابطه با مابقی تجهیزات الکترونیک و تجهیزات الکترونیک پزشکی، سفارش‌دهندگان دولتی موظف خواهند بود به قانون «دومی زائد» عمل کنند. این قاعده به این معنی است که سفارش‌دهنده موظف است کلیه درخواست‌ها برای مشارکت در خرید را که در آن‌ها محصول وارداتی پیشنهاد می‌شود را چنانچه حتی یک پیشنهاد تحویل تجهیزات داخلی ارائه شود، رد کند.

واسیلی اشپاک، معاون وزیر صنعت و تجارت فدراسیون روسیه اظهار داشت در آینده، شرایط و فرصت‌های مطلوبی برای توسعه و تقویت موقعیت سازندگان تجهیزات الکترونیک روس ایجاد خواهد شد.

منبع:

تازه ترین ها
اسکن
1404/05/22 - 20:44- سایرفناوری ها

اسکن هویت توسط یوتیوب

هوش مصنوعی یوتیوب، کاربران را برای اسکن هویت علامت‌گذاری می‌کند.

پیشنهاد
1404/05/22 - 19:28- سایرفناوری ها

پیشنهاد خرید گوگل کروم توسط شرکت پرپلکسیتی اِی آی

شرکت هوش مصنوعی پرپلکسیتی اِی آی، پیشنهاد ۳۴.۵ میلیارددلاری برای خرید گوگل کروم ارائه داد.

نقش
1404/05/22 - 10:00- جرم سایبری

نقش روسیه در هک سیستم دادگاه‌های فدرال آمریکا

محققان شواهدی یافته‌اند که روسیه را به یک حمله سایبری علیه سیستم دادگاه‌های فدرال آمریکا که اسناد محرمانه حقوقی را ذخیره می‌کند، مرتبط می‌سازد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.