about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

فیس‌بوک در آستانه انتخابات 2020، پخش و انتشار ویدئوها و تصاویر دیپ‌فیک را ممنوع کرد.

به گزارش کارگروه شبکه‌های اجتماعی سایبربان؛ فیس‌بوک در آستانه‌ی انتخابات 2020 ایالات‌متحده آمریکا، برای توقف پخش و انتشار ویدئوها و تصاویر دیپ‌فیک (DeepFake) دست‌به‌کار شده و انتشار آن‌ها را ممنوع کرده است.  

دیپ فیک، تکنیک جدیدی برمبنای فناوری‌های هوش‌‌ مصنوعی و یادگیری ماشین است که به‌واسطه‌ی آن تصاویر و ویدئو‌های دروغین واقع‌گرایانه ساخته می‌شود. این تکنیک نگرانی‌های جدی به بار آورده و بسیاری از عاملان دولتی و خصوصی سراسر جهان سعی دارند از آن برای دستیابی به اهداف شخصی خود بهره بگيرند.

ممنوعیت پخش و انتشار محتوای دیپ‌فیک زمانی مطرح شد که ویدئو ساختگی از نانسی پلوسی (Nancy Pelosi)، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا، در فیس‌بوک منتشر شد و کاملاً شبیه به واقعیت بود. پس‌ازاین اتفاق بسیاری اعلام کردند باوجوداین ویدئوها، صحت اخبار کمپین‌های انتخاباتی دچار شک و تردید می‌شود.

ظاهراً فیس‌بوک موضع سیاسی در راستای منافع یک حزب ندارد و در تلاش است نفوذ اخبار جعلی به‌ویژه ویدئوهای جعلی را کاهش دهد. فیس‌بوک قصد ندارد این کار را به‌تنهایی انجام دهد و سیاست‌ها و معیارهای تشخیص را  با همکاری بیش از 50 کارشناس بین‌المللی فنی، سیاسی، رسانه‌ای، حقوقی، مدنی و دانشگاهی تدوین خواهد کرد. 

فیس‌بوک گفته است چنانچه تصاویر یا ویدئوها با استفاده از بخش بررسی حقایق، جعلی تشخیص داده شوند، جلو انتشار آن‌ها گرفته خواهد شد و به کاربرانی که این ویدئوها را - به جز برخی از ویدئوهای طنز - به اشتراک گذاشته‌اند یا قصد به اشتراک‌گذاری آن رادارند، هشدار داده می‌شود. 

منبع:

تازه ترین ها
دستورالعمل‌های
1404/09/13 - 16:05- هوش مصنوعي

دستورالعمل‌های هوش مصنوعی برای دادگاه‌ها و محاکم قضایی

یونسکو دستورالعمل‌های هوش مصنوعی را برای دادگاه‌ها و محاکم قضایی منتشر کرد.

همکاری
1404/09/13 - 15:20- هوش مصنوعي

همکاری ویکی‌پدیا با شرکت‌های بزرگ فناوری

ویکی‌پدیا در حال همکاری با شرکت‌های بزرگ فناوری در زمینه هوش مصنوعی است.

تحقیقات ضد انحصاری اتحادیه اروپا در مورد واتس‌اپ

اتحادیه اروپا تحقیقات ضد انحصاری را در مورد واتس‌اپ آغاز خواهد کرد.