about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

سنای محلی ایالت کالیفرنیا در حال بررسی طرح جدیدی است که در صورت تصویب به ممنوعیت استفاده از فناوری تشخیص چهره توسط پلیس این ایالت منجر خواهد شد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ پلیس کالیفرنیا به طور گسترده‌ای از فناوری تشخیص چهره در دوربین‌های مختلف در شهرهای مختلف و اماکن اداری و عمومی برای شناسایی افراد مظنون استفاده می‌کند.

یکی از کاربردهای این فناوری در دوربین‌هایی است که کل بدن افراد را اسکن می‌کنند. بسیاری از صاحب نظران و مدافعان حقوق مدنی بر این باورند که چنین کاری می‌تواند امنیت افراد را به خطر انداخته و باعث نقض حریم شخصی آنان شود. پیش‌ازاین مقامات محلی در سان‌فرانسیسکو نیز استفاده نهادهای دولتی از نرم‌افزارهای تشخیص چهره را ممنوع کرده بودند.

حامیان طرح یادشده می‌گویند مأموران دولتی و پلیس در آمریکا بارها از فناوری تشخیص چهره و دیگر فناوری‌های بیومتریک به شیوه‌های نادرستی استفاده کرده‌اند و از این فناوری به جای شناسایی مجرمان برای کنترل و ردگیری بسیاری از مردم عادی که هیچ سابقه تخلفی نیز ندارند، سوءاستفاده شده است.

یکی از فناوری‌هایی که در این زمینه مورداستفاده قرار گرفته و به علت ضعف‌هایش به شدت مورد انتقاد قرار دارد، نرم‌افزاری موسوم به Rekognition است که توسط شرکت آمازون ابداع‌شده است. Rekognition در ماه گذشته به اشتباه ۲۸ عضو کنگره امریکا را به‌عنوان افرادی مظنون با سابقه خلافکاری تشخیص داد. بررسی مستقلی نیز که به تازگی توسط دانشگاه ام آی تی انجام شده حاکی است نرم‌افزارهای تشخیص چهره هنوز از دقت کافی برای شناسایی افراد برخوردار نیستند.

تازه ترین ها
رهگیری
1404/08/29 - 15:19- جرم سایبری

رهگیری ۵۵ میلیون دلار رمزارز مرتبط با سایت‌های دزدی دیجیتال

یوروپل روز چهارشنبه اعلام کرد که تحقیق‌کنندگان در یک عملیات بین‌المللی توانستند از طریق پرداخت هزینه خدمات پلتفرم‌ها با رمزارز، اطلاعاتی درباره شبکه‌های مجرمانه پشت سایت‌های استریم غیرقانونی به دست آورند.

تایید
1404/08/29 - 15:12- جرم سایبری

تایید سرقت اطلاعات از شرکت لاجیتک

شرکت تولیدکننده فناوری لاجیتک روز جمعه اسنادی را نزد کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا ثبت کرد که به یک حادثه اخیر امنیت سایبری مربوط می‌شود؛ حادثه‌ای که در آن از یک آسیب‌پذیری روز صفر سوءاستفاده شده بود.

شهادت
1404/08/29 - 15:03- آمریکا

شهادت رئیس دفتر بودجه کنگره مبنی بر اخراج هکرها از سیستم‌های ایمیلی

رئیس دفتر بودجه کنگره روز سه‌شنبه صبح به قانون‌گذاران اعلام کرد که این نهاد پس از حمله سایبری که دو هفته پیش افشا شد، هکرها را از سیستم‌های خود خارج کرده است.