about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

اداره توسعه آب و برق پاکستان به دلیل خطرات امنیتی، تلفن‌های هوشمند را در دفاتر خود ممنوع کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ به گفته رسانه‌ها، اداره توسعه آب و برق پاکستان (WAPDA) تصمیم گرفت با ممنوع کردن مدیریت سطوح متوسط و پایین از حمل تلفن‌های هوشمند در دفاتر خود به دلیل نقض احتمالی داده‌های حساس، اقدامات امنیتی را افزایش دهد.

با توجه به وضعیت امنیتی حاکم و هشدارهای تهدید، دبیر سازمان برق دولتی در تاریخ 14 آوریل امسال اطلاعیه‌ای صادر کرد و گفت که فقط افسران رده مدیر کل و بالاتر مجاز به حمل تلفن‌های هوشمند (اندروید / سیستم عامل) خواهند بود.

مدیرکل موظف است که از اجرای دستورالعمل‌ها اطمینان حاصل کند. در این گزارش آمده است که از کارمندان خواسته شده تا گوشی‌های هوشمند به همراه نداشته باشند.

با این حال، افسران مستقر در بخش روابط عمومی، بخش پروتکل، بخش امنیتی و دبیرخانه اداره توسعه آب و برق پاکستان از این دستور اداری مستثنی هستند.

طبق بخشنامه دیگری، مقام قضایی به این واقعیت که اسناد رسمی به طور مکرر در شبکه‌های اجتماعی مختلف به اشتراک گذاشته می‌شود، نگاه جدی داشته است.

همه مدیران کل باید اطمینان حاصل کنند که کارکنان تحت کنترل اداری خود از انجام چنین فعالیت‌هایی در آینده خودداری کنند و هر گونه انحراف از دستورالعمل‌ها منجر به رسیدگی طبق قوانین مربوط به رفتار و سایبری خواهد شد.

در عین حال، بسیاری از کارمندان به شدت با اعمال ممنوعیت حمل/استفاده از گوشی‌های هوشمند در محل کار مخالفت کردند. آنها این تصمیم را مستبدانه و مضحک خواندند و آن را اقدامی احمقانه توصیف کردند؛ به گفته مدیریت، این مرحله برای تضمین امنیت شرکت و بهره‌وری کارکنان ضروری است.

به گفته یک مقام رسمی، این مرحله برای بررسی نقض احتمالی داده‌های حساس، عمداً یا غیر عمدی، از طریق دوربین گوشی‌های هوشمند و میکروفون، به شدت مورد نیاز بود.

منبع:

تازه ترین ها
انتقاد
1404/11/08 - 14:35- آمریکا

انتقاد مدیرعامل اوپن‌اِی‌آی از اداره مهاجرت و گمرک آمریکا

سم آلتمن، مدیرعامل شرکت اوپن‌اِی‌آی، پس از قتل الکس پرتی، از اداره مهاجرت و گمرک به دلیل افراط‌گرایی انتقاد کرد.

رونمایی از حالت امنیتی توسط واتس‌اپ

واتس‌اپ از حالت امنیتی جدید خود رونمایی کرد.

آمریکا،
1404/11/08 - 13:22- هوش مصنوعي

آمریکا، تایوان را شریک حیاتی خود خواند

آمریکا پس از مذاکرات سطح بالای فناوری و هوش مصنوعی، تایوان را شریک حیاتی خود خواند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.