about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

طبق گزارش پایگاه خبری تایمز آف اسرائیل مقامات این رژیم مدعی هستند که هکرهای چینی با اهداف صرفا مالی بیمارستان Hillel Yaffe اسرائیل را مورد هدف باج افزاری قرار داده اند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ Reuven Eliyahu، رئیس بخش امنیت سایبری وزارت بهداشت اسرائیل امروز مدعی شد که حمله باج افزاری بزرگ به بیمارستان Hillel Yaffe ( حیلل یاف ) حادرا توسط هکرهای چینی انجام شده و صرفا منافع مالی انگیزه آن ها بوده است.

طبق گفته کانال 12 رژیم صهیونیستی، حیلل یاف به عنوان یک بیمارستان دولتی نیازی از پرداخت هرگونه باج منع شده است.

Eliyahu گفت که بخش سلامت اسرائیل ماهانه ده ها هزار بار مورد حمله قرار می گیرد. 

بر اساس گزارشات، بازیابی سیستم های بیمارستان حیلل یاف روزها یا شاید هفته ها زمان خواهد برد. وزارت بهداشت و اداره ملی سایبری اسرائیل همچنان در تلاش هستند تا سیستم های فلج شده این بیمارستان را بازیابی کنند. 

این دو مرکز روز گذشته طی بیانیه مشترکی اعلام کردند که آن ها توانسته اند موجی از حملات باج افزاری به بیمارستان ها و مراکز سلامت اسرائیل را در اواخر هفته گذشته خنثی کنند. ( ظاهرا 9 بیمارستان و مرکز سلامت مورد هدف قرار گرفته اند)

رسانه های صهیونیستی بر این باورند که حملات وارده به بیمارستان ها و مراکز بهداشت کار مجرمین سایبری چینی بوده و مسائل امنیتی در این حملات مطرح نمی باشد.

منبع:

تازه ترین ها
کلنگ‌زنی
1404/05/29 - 09:25- آمریکا

کلنگ‌زنی مرکز فناوری و امنیت سایبری میسیسیپی

میسیسیپی گامی بزرگ در مقابله با تهدیدهای سایبری برداشته است؛ روز سه‌شنبه رهبران ایالت، کلنگ آغاز ساخت مرکزی را به زمین زدند که می‌تواند به یکی از مهم‌ترین مراکز امنیت سایبری کشور تبدیل شود.

افشا
1404/05/29 - 09:19- جرم سایبری

افشا اطلاعات نزدیک به ۵۰ هزار نفر در حمله سایبری فوریه

یک حمله سایبری به شورای بازرگانی ایالت نیویورک موجب دسترسی هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۴۷ هزار نفر شد.

حمله
1404/05/29 - 09:10- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به شرکت داروسازی اینوتیو

یک شرکت تحقیقاتی دارو مستقر در ایندیانا اعلام کرد که حمله اخیر باج‌افزاری موجب اختلال در فعالیت‌های تجاری آن شده و این شرکت را وادار به خاموشی سیستم‌های حیاتی کرده است.