about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

مقابله ی دارپا با بات نت ها

سازمان دارپا در حال توسعه ی عامل هایی نرم افزاری است که توانایی شناسایی بات نت های موجود در شبکه را دارند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از «fedtechmagazine»؛ دولت فدرال آمریکا تهدیدی که بات نت ها به وجود می آورند را به رسمیت شناخته است. این مسئله را می توان به وضوح در گزارش های وزارت خانه های بازرگانی و امنیت داخلی این کشور مشاهده کرد.

روش های فعلی حفاظت از شبکه از کارشناسان انسانی برای مقابله با بات نت ها بهره می برند که بسیار پرهزینه و زمان بر هستند.

سازمان دارپا از مدتی قبل چندین پروژه را به منظور مقابله با حملات سایبری و انواع تهدیدهای آنلاین، پیش از این که رخ بدهند، راه اندازی کرده است. یکی از این طرح ها اولین بار ماه آگوست 2018 معرفی و اعلام شد برای تکمیل آن با شرکت «Packet Forensics»، قراردادی 1.2 میلیون دلاری امضا کرده است تا شیوه های نوینی برای مبارزه با بات نت ها ایجاد شود. این پروژه «1HACCS» نام دارد.

پروژه یاد شده در سال 2017 راه اندازی شد. هدف آن ایجاد یک رویکرد دفاعی برای مقابله با بات نت ها است تا بدون این که در روند فعالیت شبکه تأثیر منفی بگذارد، به صورت مؤثرتر، در زمان کمتر و در مقیاس وسیع تر این کار صورت گیرد.

در قالب طرح مورد بحث، امکان ایجاد عامل های نرم افزاری خودکار و قابل اعتماد بررسی می شود که قادر هستند به شکل مؤثری با بات نت ها و بدافزارها مقابله کنند. در اصل دارپا می خواهد بدون دخالت انسان، هکرها را هک کند، جلوی حمله ی بات ها را پیش از شروع فعالیتشان بگیرد.

دارپا توضیح داد بهبود وضعیت امنیت شبکه های وزارت دفاع به تنهایی برای مقابله با بات نت ها و تهدیدات امنیت ملی کافی نیست؛ به همین دلیل است که بسیاری از نُدهای بات نت روی شبکه های خنثی (neutral networks) یا در فضای خاکستری (gray space) قرار دارند.


  1. Harnessing Autonomy for Countering Cyberadversary System
تازه ترین ها
پیش‌بینی
1404/11/17 - 17:24- هوش مصنوعي

پیش‌بینی خطر زوال عقل و سرطان توسط هوش مصنوعی

محققان دانشگاه ماساچوست، یک مدل هوش مصنوعی برای پیش‌بینی سن، خطر زوال عقل، جهش‌های توموری و سرطان، رونمایی کرده‌اند.

جدال بنیان‌گذار تلگرام با نخست‌وزیر اسپانیا

پدرو سانچز ادعاهای پاول دوروف مبنی بر اینکه ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی، آزادی‌های آنلاین را تهدید می‌کند، رد کرد.

بررسی ممنوعیت استفاده کودکان از رسانه‌های اجتماعی در آلمان

حزب دموکرات مسیحی آلمان محدودیت‌های سنی برای استفاده از رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۶ سال را بررسی می‌کند.