about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

فیس بوک روز گذشته از یک قاضی خواست تا در حکم خود در مورد پرونده ضدانحصار این شرکت تجدیدنظر کند تا فیس بوک مجبور به فروش واتس اپ و اینستاگرام نشود.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان  به نقل از رویترز، دولت آمریکا فیس بوک را به علت خرید و مالکیت واتس اپ و اینستاگرام به انحصارطلبی متهم کرده و قصد دارد این دو شرکت را از فیس بوک جدا کند.

فیس بوک بر این باور است که کمیسیون فدرال تجارت آمریکا نتوانسته مبنای واقعی قابل قبول برای نامگذاری فیس بوک به عنوان یک انحصارگر غیرقانونی ارائه کند.

بر اساس شکایت مطرح شده کمیسیون فدرال تجارت آمریکا در آگوست گذشته، فیس بوک در تلاش است تمام رقبای بالقوه خود را خریداری کند و لذا انحصارگری آن قطعی است. این کمیسیون افزوده که فیس بوک از سال ۲۰۱۲ به این سو ۶۵ درصد از کل بازار شبکه های اجتماعی شخصی را از آن خود کرده و رقبا را کنار زده است.

در مقابل فیس بوک معتقد است این ادعاها در تضاد با واقعیات تجاری و رقابت شدید فیس بوک با رقبای در حال رشدی مانند تیک تاک و تعدادی گزینه جذاب دیگر برای مصرف کنندگان است. به نظر می رسد رسیدگی به این پرونده طی ماه های آینده ادامه یابد.

منبع:

تازه ترین ها
جاسوسی
1404/06/05 - 18:34- امنیت تلفن همراه

جاسوسی رادار‌ها از طریق ارتعاشات داخلی تلفن همراه

فناوری WirelessTap با حداکثر دقت تشخیص کلمه حدود ۶۰٪ و تا برد ۳ متر می‌تواند از طریق ارتعاشات داخلی تلفن شما از شما جاسوسی کند.

ساخت
1404/06/05 - 18:32- ابزارهای هوشمند

ساخت رباتی که دست‌هایش اطراف را می‌بیند

محققان ژاپنی از تولید محصولی خبر داده‌اند که به ربات‌ها امکان می‌دهد محیط اطراف را از طریق بازوی خود ببینند و لمس کنند.

عربستان
1404/06/05 - 18:24- هوش مصنوعي

عربستان سعودی اولین چت‌بات هوش مصنوعی مبتنی بر قوانین اسلامی را عرضه کرد

شرکت هیومن (Humain) در عربستان سعودی با معرفی چت‌بات بومی، قدمی تازه در مسیر هوش مصنوعی اسلامی عربستان برداشت.