about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

وزارت ارتباطات روسیه از برنامه‌های خود برای مقابله با کلاه‌برداری‌های تلفنی خبر داد. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ وزارت ارتباطات، توسعه دیجیتال و رسانه‌های جمعی روسیه در گزارشی از برنامه‌های خود برای مقابله با کلاه‌برداری‌های تلفنی ازجمله راه‌اندازی یک اپلیکیشن ملی برای مسدودسازی تماس‌های کلاه‌برداران خبر داد. 

آلِک ایوانوف (Oleg Ivanov)، معاون وزیر ارتباطات روسیه در این خصوص اعلام کرد کارشناسان وزارت در نظر دارند یک پایگاه داده از شماره تلفن‌های فعال در زمینه کلاه‌برداری و یک اپلیکیشن ملی برای مسدودسازی تماس‌های اسپم راه‌اندازی کنند تا شماره‌های جعلی کلاه‌برداران از طریق اپراتورهای مخابراتی، بانک‌ها و سازمان‌های انتظامی شناسایی و فیلتر شوند. ایوانوف اظهار داشت:

ما در حال بررسی یک اپلیکیشن و پایگاه داده‌ای هستیم که اطلاعات آن به کمک شهروندان تحت الگوریتم خاص و با بررسی اپراتورها، بانک‌ها و سازمان‌های انتظامی جمع‌آوری خواهد شد. اطلاعات در یک پایگاه داده ذخیره خواهند شد و تماس‌های اسپم از طریق اپلیکیشن‌های تلفن همراه به‌صورت خودکار شناسایی و مسدود خواهند شد. این ‌یکی از پیشنهادهایی است که در حال بررسی است.

به گفته ایوانوف، در این راستا کارگروهی نیز تشکیل‌شده تا راهکارهای مقابله با تماس‌های کلاه‌برداران را موردبررسی قرار دهند. این کارگروه علاوه بر مسدودسازی تماس‌ها به کمک اپلیکیشن، امکان مسدودسازی آن‌ها در سطح اپراتورهای مخابراتی را نیز موردبررسی قرار می‌دهد.

منبع:

تازه ترین ها
افتتاح
1404/11/09 - 14:43- هوش مصنوعي

افتتاح پردیس بین‌المللی هوش مصنوعی در دبی

یک مدرسه هوش مصنوعی و کدنویسی مستقر در بریتانیا قصد دارد یک پردیس بین‌المللی در دبی افتتاح کند.

ارائه
1404/11/09 - 14:22- سایرفناوری ها

ارائه ویژگی‌های محافظتی در برابر سرقت توسط اندروید

اندروید در حال ارائه ویژگی‌های محافظتی در برابر سرقت باهدف کاهش کلاهبرداری مالی و محافظت از داده‌های شخصی است.

حمایت
1404/11/09 - 14:21- آمریکا

حمایت کمیسیون تجارت فدرال از احراز هویت سنی آنلاین

یکی از کمیسرهای کمیسیون تجارت فدرال آمریکا می‌گوید احراز هویت سنی در فضای آنلاین می‌تواند راهی مؤثر برای حفاظت از کودکان باشد، بدون آنکه نوآوری یا نقش والدین را تضعیف کند.