about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

مقابله با پهپادها به کمک سلاح لیزری

نیروی هوایی آمریکا به تازگی نسل جدیدی از سلاح‌های لیزری را به منظور مقابله با تهدیدات هوایی دریافت کرده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ نیروی دریایی آمریکا به تازگی از نسل جدید سلاح‌های لیزری خود رونمایی کرد که روی خودروهای نظامی نصب می‌شود. این سلاح توسط ریتیون (Raytheon) و به منظور مقابله با پهپادها تولید شد. این جنگ‌افزار در دسته سامانه سلاح لیزری توان بالا (HELWS) قرار دارد.

سلاح یاد شده به مدت یک سال در اختیار سربازان نیروی هوایی آمریکا قرار گرفته است تا آن را در خارج از کشور آزمایش کنند. به علاوه در این فرآیند اپراتورها آموزش می‌بینند و کارایی این جنگ‌افزار در جهان واقعی مشخص می‌شود.

مقامات آمریکایی معتقدند در طول چند سال گذشته، پهپادها به صورت قابل‌توجهی گسترش پیدا کرده و تهدیدی نیروهای واقع در میدان نبرد و پایگاه‌های هوایی به حساب می‌آیند.

سلاح مورد آزمایش بر پایه یک نوع سامانه هدف‌گیری طیف چندگانه (Multi-spectral Targeting System) ریتیون توسعه پیدا کرده است. حسگری الکترونوری/مادون‌قرمز که برای شناسایی و ردیابی پهپادها به کاررفته می‌شود. این ابزار پس از تشخیص تهدید، روی آن قفل کرده، در مدت چند ثانیه پهپاد را از بین می‌برد.

روی آزوده (Roy Azevedo)، مدیر سامانه‌های هوا و فضای ریتیون گفت:

5 سال قبل، تعدادی از مردم نگران تهدید پهپادها بودند. هم‌اکنون ما همواره در رابطه با این نوع خطرات خبری می‌شنویم. مشتریان این حوادث را می‌دیدند و از خواسته بودند تا امکان مقابله با پهپادها را فراهم کنیم. از لحظه طراحی تا تحویل سلاح یاد شده کمتر از 2 سال زمان برده است.

با توجه به اینکه سامانه سلاح یاد شده بسیار کوچک است، ریتیون امکان نصب آن روی خودرو نظامی «Polaris MRZR» را به دست آورد.

مقامات ریتیون توضیح دادند، سلاح مذکور را می‌توان به واسطه برق 220 ولت شارژ کرد. هر نوبت شارژ امکان 4 ساعت انجام عملیات اطلاعات، نظارت و شناسایی (ISR) را فراهم کرده، امکان شلیک 20 تا 30 پرتو لیزر را فراهم می‌کند. همچنین ادعا شده است امکان نصب ژنراتور به آن وجود دارد تا به این وسیله قابلیت شلیک بی‌نهایت به وجود آید.

تازه ترین ها
انتقاد
1404/07/14 - 10:42- اروپا

انتقاد از دولت هلند به دلیل اتکا به فضای ابری مایکروسافت

اداره مالیات هلند بخش عمده‌ای از محل کار دیجیتال خود را به فضای ابری مایکروسافت منتقل خواهد کرد.

محققان
1404/07/13 - 19:52- هوش مصنوعي

محققان ماوس گیمینگ را با هوش مصنوعی به ابزار شنود صدای کاربران تبدیل کردند

محققان امنیتی نشان دادند که می‌توان با استفاده از هوش مصنوعی، سنسور حرکت یک ماوس گیمینگ پیشرفته را به یک میکروفون مخفی تبدیل کرد و مکالمات کاربر را از طریق لرزش‌های میز کار شنود کرد.

عجیب
1404/07/13 - 19:49- هوش مصنوعي

عجیب ترین کاربردهای هوش مصنوعی که فکرش را هم نمی‌کنید!

هوش مصنوعی فقط برای کارهای جدی نیست. از همسریابی برای گاوها تا پیشگویی آینده و ساخت خانه جن‌زده، با کاربردهای عجیب هوش مصنوعی آشنا شوید که شما را شگفت‌زده می‌کند.