about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

مقابله با روبات‌های قاتل در سال 2017

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ هوش مصنوعی روزبه‌روز پیشرفت کرده و کشورهای بسیاری سعی دارند با استفاده از آن انواع بسیاری از سلاح‌های خودمختار را تولید بکنند. از طرفی بسیاری از فعالان این حوزه مانند ایلان ماسک (Elon Musk)، استیون هاوکینگ (Stephen Hawking) و بیل گیتس با توسعه‌ی بی‌مهابای هوش مصنوعی و روبات‌های قاتل مخالفت کرده و معتقدند این فناوری نژاد بشر را با خطر انقراض مواجه می‌کند.

منظور از روبات‌های قاتل، سامانه‌های خودمختاری هستند که بدون دخالت اپراتور انسانی اهداف را شناسایی کرده و آن‌ها را مورد اصابت قرار می‌دهند. به ‌عنوان مثالی از سلاح‌های مذکور می‌توان به پهپادهایی اشاره کرد که افرادی با مشخصات خاص را تعقیب و آن‌ها به قتل می‌رسانند.

در نامه‌ی سرگشاده‌ای که سال گذشته توسط پژوهشگران برای سازمان ملل متحد ارسال شد، متخصصان هوش مصنوعی از روبات‌های قاتل به‌عنوان سومین تحول در جنگ بعد از اختراع باروت و تجهیزات هسته‌ای یاد کرده و هشدار دادند: «اگر ارتش کشورهای مختلف بخواهند به توسعه‌ی سلاح‌های هوشمند اقدام کنند، رقابتی تسلیحاتی اجتناب‌ناپذیری، در این زمینه و در سراسر دنیا به وجود خواهد آمد.»

دانشمندان با بیان این که فناوری یاد شده به جای چند دهه تنها در مدت چند سال فراگیر می‌شوند، در نامه‌ی مذکور اعلام کردند: «توسعه‌ی سلاح‌های هوشمند به نفع بشریت نیست»

به تازگی گزارشی منتشر شده است که نشان می‌دهد سازمان ملل متحد تصمیم گرفته است به خواسته دانشمندان پاسخ داده و کشورهای عضو آن موافقت کرده‌اند در سال 2017 ایجاد قوانینی در مورد سلاح‌های خودمختار را در اولویت قرار بدهد.

هفته‌ی گذشته 123 کشور عضو کنوانسیون ژنو رأی به تشکیل یک گروه از متخصصان بین‌المللی برای مقابله با مسئله‌ی روبات‌های قاتل و ممنوعیت توسعه‌ی آن‌ها دادند. به طور دقیق‌تر 19 کشور کاملاً مخالف توسعه‌ی روبات‌های قاتل هستند. به‌عنوان مثال مقامات کشور چین اعلام کرده‌اند برای اولین بار، تنظیم مقررات برای سلاح‌های مختار کاملاً احساس می‌شود. هدف این گروه حصول اطمینان از تشدید نشدن حملات علیه غیرنظامیان، ترورهای سیاسی و حملات تروریستی است.

تازه ترین ها
آغاز
1404/09/04 - 14:27- اینترنت اشیاء

آغاز آزمایش تجاری خدمات اینترنت اشیای ماهواره‌ای در چین

چین آزمایش تجاری خدمات اینترنت اشیای ماهواره‌ای را با هدف حمایت از توسعه ایمن و سالم صنایع نوظهور آغاز کرد.

راه‌اندازی
1404/09/04 - 14:18- آسیا

راه‌اندازی اولین انجمن امنیت سایبری جوانان در بحرین

مرکز علوم و فناوری ناصر در بحرین اولین انجمن امنیت سایبری جوانان را راه‌اندازی کرد.

نخست‌وزیر
1404/09/04 - 14:05- آسیا

نخست‌وزیر تایوان هرگونه همکاری با کره جنوبی را رد کرد

نخست‌وزیر تایوان اعلام کرد که هیچ اطلاعی در مورد هرگونه همکاری با کره جنوبی ندارد.