about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

رئیس اداره تحقیقات جرائم سایبری روسیه از لزوم همکاری با اروپا و آمریکا در حوزه امنیت سایبری خبر داد. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ رئیس اداره تحقیقات جرائم سایبری و جرائم حوزه فناوری‌های پیشرفته روسیه به‌تازگی اعلام کرد مبارزه با جرائم سایبری نیازمند همکاری با کشورهای اتحادیه اروپا و آمریکا است. 

کنستانتین کوماردا در این خصوص اظهار داشت:

جرائم سایبری به دلیل ماهیت فرامرزی خود چالشی نه برای یک کشور، بلکه برای کل جامعه بین‌الملل به‌حساب می‌آید. این حوزه نیازمند تلاش‌های مشترک کشورها، ایجاد روش‌ها و مکانیسم‌های صحیح برای دگرگون ساختن وضعیت به وجود آمده است. 

وی خاطرنشان کرد که در پرونده‌های جنایی تحت بررسی، اغلب به‌ناچار درخواست‌های کمک حقوقی به همتایان خارجی ارسال می‌گردد تا عملیات بازرسی در کشور آن‌ها انجام شود، همچنان که درخواست‌های  کشورهای خارجی نیز در روسیه اجرا می‌شوند.  

علاوه‌براین، در حال حاضر اقدامات و آمادگی‌های لازم در راستای کنوانسیون مقابله با جرائم سایبری انجام می‌شود. در قالب این کنوانسیون مشورت‌های زیادی با نمایندگان سازمان‌های انتظامی اتحادیه اروپا و همتایانی از آمریکا انجام می‌شود. 

منبع:

تازه ترین ها
نگرانی
1404/10/07 - 16:13- هوش مصنوعي

نگرانی صندوق بین‌المللی پول در زمینه هوش مصنوعی

صندوق بین‌المللی پول خواستار مقررات قوی‌تر هوش مصنوعی در بازارهای جهانی اوراق بهادار شد.

نگرانی
1404/10/07 - 15:40- هوش مصنوعي

نگرانی جوامع مسیحی از چت‌بات حضرت عیسی‌

چت‌بات‌های تولید شده در مورد شخصیت حضرت عیسی‌ باعث نگرانی جوامع مسیحی شده است.

اوپن‌ای‌آی
1404/10/07 - 15:27- هوش مصنوعي

اوپن‌ای‌آی در پی استخدام «رئیس آمادگی» برای مقابله با تهدیدات سایبری

در پی افزایش نگرانی‌ها از سوءاستفاده از هوش مصنوعی پیشرفته در حملات سایبری، اوپن‌ای‌آی از برنامه خود برای استخدام یک مدیر ارشد با تمرکز بر ریسک‌های امنیتی نوظهور خبر داد.