about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

انتشار شده در تاریخ

مقابله ایران و چین با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: ایران و چین در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی و سلطه گرایی آمریکا در حوزه فناوری اطلاعات در یک جبهه قرار دارند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، به نقل از «مهر»؛ محمدجواد آذری جهرمی در آستانه سفر به «دالیان» با هدف شرکت در اجلاس تابستانه مجمع جهانی اقتصاد، صبح امروز با سفیر چین در تهران دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار، وزیر ارتباطات با اشاره به تاریخچه بسیار خوب روابط دو کشور بر ظرفیت توسعه همکاری‌ها به‌ویژه در حوزه فناوری اطلاعات تأکید کرد.

آذری جهرمی چین را شریک مهمی برای ایران در حوزه اقتصاد دیجیتال توصیف کرد و با اشاره به تمایل آمریکا به یک‌جانبه‌گرایی در حوزه فناوری در عصر انقلاب چهارم صنعتی گفت: امروز عمده شرکت‌های بزرگ جهان در حوزه‌های سیستم عامل، شبکه و زیرساخت و خدمات و سرویس، آمریکایی هستند. بنابراین با یک سلطه گری خدمت محور مواجهیم.

وزیر ارتباطات تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران و چین در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی و سلطه گری آمریکا در حوزه فناوری اطلاعات در یک جبهه قرار دارند و باید همکاری‌های راهبردی خود را افزایش دهند.

آذری جهرمی ادامه داد: تحریم‌های ظالمانه آمریکا دشواری‌هایی برای ما ایجاد کرده ولی ما نیز راه مقابله با این تحریم‌ها را به‌خوبی آموخته‌ایم. روسای جمهور متعددی در آمریکا در طول این چهل سال آمده‌اند و رفته‌اند ولی جمهوری اسلامی با اقتدار به حیات خود ادامه داده است.

چانگ هووآ، سفیر چین در تهران نیز ضمن اشاره به سطح مطلوب روابط دو کشور، سفر وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به چین برای شرکت در اجلاس تابستانه مجمع جهانی اقتصاد را بسیار مهم توصیف کرد و گزارشی از هماهنگی‌های انجام شده برای دیدارهای وزیر ارتباطات جمهوری اسلامی ایران با مقامات چینی در این سفر ارائه کرد.

تازه ترین ها
تغییر
1404/10/01 - 10:01- سایرفناوری ها

تغییر در توزیع و کسب درآمد برنامه‌های iOS در ژاپن

قانون رقابت نرم‌افزارهای موبایل ژاپن، اپل را مجبور به تنظیم پرداخت‌های برنامه‌های iOS کرد.

قانون
1404/10/01 - 08:58- هوش مصنوعي

قانون ایمنی هوش مصنوعی نیویورک امضا شد

کتی هوکول، فرماندار ایالت نیویورک آمریکا قانونی را امضا کرد که مسئولیت ایمنی مدل های هوش مصنوعی را به توسعه دهندگان بزرگ این فناوری واگذار می کند.

چگونه
1404/10/01 - 08:52- هوش مصنوعي

چگونه هوش مصنوعی می‌تواند به مدیریت آب کمک کند؟

هوش مصنوعی به‌عنوان یک ابزار راهبردی می‌تواند با تحلیل حجم عظیمی از داده‌ها، ارائه پیش‌بینی‌های دقیق و واکنش سریع، مدیریت آب را متحول کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.