about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

گروهی از محققان بین‌المللی پیش‌بینی می‌کنند در دهه‌های آتی به‌طور نامحسوس مغز افراد را به ابر حسابرسی رایانه‌ها متصل کنند تا اطلاعات را به‌طور واقعی از اینترنت جمع‌آوری کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ دانشمندان و محققان پیشرو معتقدند مسیر توسعه و پیشرفت در رایانه‌های جامعه و فناوری زیستی به مغز انسان منتهی می‌شود.

در گزارشی که به تازگی در نشریه Frontiers in Neuroscience منتشر شده، گروهی از دانشمندان بین‌المللی پیش‌بینی می‌کنند طی دهه‌های آتی پیشرفت‌های بنیادینی در بخش «اتصال مغز / ‏‬ابر حسابرسی» وجود دارد.

آن‌ها معتقدند انسان‌ها با استفاده از ترکیب فناوری‌های نانو، هوش مصنوعی و علم رایانش می‌توانند به‌طور نامحسوسی مغز افراد را به ابر حسابرسی رایانه‌ها متصل کنند تا اطلاعات را به‌طور واقعی از اینترنت جمع‌آوری کند.

به گفته «رابرت فریتاس جونیور» محقق ارشد این پژوهش ناوگانی از نانوبات ها در مغز انسان قرار می‌گیرد و به عنوان ابررایانه عمل کنند. این نانوبات ها می‌توانند اطلاعات را به شکل ماتریکسی در مغز دانلود کنند.

فریتاس می‌گوید: این دستگاه‌ها می‌توانند عروق انسان را مسیریابی کنند، از موانع خونی-مغزی رد شوند و به‌طور دقیق در سلول‌های مغزی قرار گیرند.

آن‌ها می‌توانند به‌طور بی‌سیم اطلاعات کدگذاری شده را از یک شبکه ابررایانه مبتنی برابر برای نظارت و استخراج اطلاعات به‌طور واقعی به مغز منتقل کنند.

این اتصالات فقط مربوط به اتصال انسان‌ها و رایانه‌ها نیست. شبکه‌ای از مغزها می‌تواند به ایجاد یک ابر مغز جهانی منجر شود که افکار انسان‌ها را جمع‌آوری می‌کند.

اما برای دسترسی به چنین سطحی از رایانش ابری و مغز باید پیشرفت‌های مهمی در فناوری و علم پزشکی به وجود آید.
 

تازه ترین ها
محققان
1404/07/13 - 19:52- هوش مصنوعي

محققان ماوس گیمینگ را با هوش مصنوعی به ابزار شنود صدای کاربران تبدیل کردند

محققان امنیتی نشان دادند که می‌توان با استفاده از هوش مصنوعی، سنسور حرکت یک ماوس گیمینگ پیشرفته را به یک میکروفون مخفی تبدیل کرد و مکالمات کاربر را از طریق لرزش‌های میز کار شنود کرد.

عجیب
1404/07/13 - 19:49- هوش مصنوعي

عجیب ترین کاربردهای هوش مصنوعی که فکرش را هم نمی‌کنید!

هوش مصنوعی فقط برای کارهای جدی نیست. از همسریابی برای گاوها تا پیشگویی آینده و ساخت خانه جن‌زده، با کاربردهای عجیب هوش مصنوعی آشنا شوید که شما را شگفت‌زده می‌کند.

هوش
1404/07/13 - 19:45- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی، کلید پایداری و تحول در مدیریت شهری

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای گفت: شیوه‌های سنتی دیگر پاسخگوی نیاز شهرهای در حال رشد نیستند و تنها با تکیه بر ابزارهایی مانند هوش مصنوعی می‌توان به شهری پایدار، هوشمند و کارآمد دست یافت.