about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

انتشار شده در تاریخ

معرفی کتاب محاسبات هوشمند

این کتاب مجموعه ای از مقاله های مفصل، بینش افزا و جدید منحصر به فرد است که در کنفرانس محاسبات هوشمند لندن (22 -23 ژوئن 2023) ارائه شده اند.

این کتاب توسط در 1478 صفحه توسط Kohei Arai نوشته شده و 20 سپتامبر 2023 توسط انتشارات اسپرینگِر به چاپ رسیده است. از 539 مقاله دریافت شده در این کنفرانس، 139 مورد برای ارائه انتخاب شدند.

(پس از داوری دو سو کور: در این روش، داوران و نویسندگان از هویت یک‌دیگر بی‌اطلاع هستند، این روش بیشتر در ارزیابی تخصصی مقالات علوم اجتماعی و انسانی رایج است. )

این کتاب طیف وسیعی از موضوعات علمی شامل اینترنت اشیاء، هوش مصنوعی، محاسبات، علم داده، شبکه سازی، امنیت داده، حریم خصوصی و...را پوشش می دهد. 

هدف این کنفرانس دادن فرصت به محققین و کمک های بنیادی به آن هاست. در این بستر اساتید و کارآموزان صنایع ایده های نو و تجربیات مربوط به توسعه را به اشتراک می گذارند. 

این کتاب می تواند جرقه ای برای انجام تحقیقاتی مرتبط و پیشرفت های فناوری محور در این حوزه مهم شود. 

منبع:

تازه ترین ها
ادعای
1404/04/20 - 08:55- تروریسم سایبری

ادعای اتکای ایران به گروه‌های هکری نیابتی بعد از حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی

وبگاه آکسیوس در مقاله‌ای ادعا کرد که ایران در پی حملات رژیم صهیونیستی و آمریکا به گروه‌های نیابتی هکتیویستی متکی شده است.

نظارت
1404/04/19 - 18:14- هوش مصنوعي

نظارت قوی‌تر بر هوش مصنوعی گروک توسط اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا پس از جنجال گروک، خواستار نظارت قوی‌تر بر هوش مصنوعی شد.

توسعه
1404/04/19 - 18:06- سایرفناوری ها

توسعه مرورگر وب توسط شرکت اُپن اِی آی

شرکت اُپن اِی آی مرورگر وب خود را در رقابت با گوگل کروم منتشر خواهد کرد.