about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

معرفی چهارمین شاخه سایبری ارتش آلمان

 

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ در سپتامبر 2015، وزیر دفاع آلمان اعلام کرد که با بهره‌گیری از یک قسمت سازمانی جداگانه برای قلمرو سایبری و اطلاعاتی، ارتش آلمان را ملزم می‌سازد خود را با فضای سایبری آینده سازگار نماید. از آن زمان، ارتش آلمان به ایجاد شاخه سایبری جدید خود و غلبه بر موانعی همچون استخدام و بازسازی، مشغول بوده که در این مصاحبه مورد بحث قرار می‌گیرند.

 


پیش از یازدهمین کنفرانس سالانه دفاع سایبری و امنیت شبکه (CDANS)، Defence IQ، درباره ایجاد چهارمین نیروی نظامی برای برخورد با حملات سایبری که امروزه به شدت رایج شده، با مقامات ارشد ارتش آلمان مصاحبه‌ای انجام داد. ارتش آلمان در این مصاحبه به ذکر دلایل خود برای راه‌اندازی شاخه سایبری جدید پرداخته است. طبق اعلام ارتش آلمان، در دنیای به‌هم‌پیوسته امروزی، شرکت‌ها و جامعه بیشتر در معرض حملات سایبری هستند و افزایش حملات پیچیده به معنای آن است که دولت باید توانایی خود در مقابله با این حملات را توسعه دهد.

 


ارتش آلمان ترجیح داد به جای آن که یک بخش وابسته به نیروی مسلح/ دریایی/ هوایی به وجود آورد، یک شاخه جدید تشکیل دهد؛ به نحوی که یک سازمان عالی با 20.000 عضو ایجاد شود که اعضای آن دارای مهارت‌های تخصصی در حوزه سایبر و فناوری اطلاعات باشند و ارتش قادر باشد برای تجمیع دانش فعلی، کارکنان موجود را درون یک قسمت سازمانی اصلی ادغام کند. به علاوه، ارتش آلمان امیدوار است که با راه‌اندازی یک سازمان مدرن، بتواند متخصصان بازار کار شهری را که در پی یافتن شغل در نیروهای مسلح آلمان هستند، به خدمت بگیرد.

 


طی 5 سال آینده، ارتش آلمان 130 شغل جدید در بخش هیئت‌مدیره عمومی ایجاد می‌کند. به عنوان اولین گام، در سال 2017، 13.500 شغل به بخش جدید خدمات دامنه اطلاعاتی و سایبری بازتخصیص داده می‌شوند. بعدا در بهار 2017، یک قسمت جداگانه و بزرگ سازمانی نظامی برای حوزه اطلاعات و سایبر راه‌اندازی می‌شود. علیرغم کلیه بازسازی‌ها، هیچ یک از مکان‌های موجود تعطیل نمی‌شود. برنامه جاری این است که اندازه سازمان‌ها تقویت شود و انطباق ساختار سازمانی، بین سال‌های 2021-2018 انجام شود.

 

تازه ترین ها
تقویت
1404/11/16 - 15:58- آسیا

تقویت روابط سایبری ژاپن و بریتانیا

ژاپن و بریتانیا از گسترش همکاری در زمینه امنیت سایبری و گسترش روابط در سه حوزه اصلی خبر دادند.

هکر
1404/11/16 - 15:41- آمریکا

هکر مرموز جفری اپستین کیست؟

کارشناسان در گزارشی درمورد جفری اپستین و اسناد و مدارکی که از وی منتشر شده مقاله‌ای نوشته‌اند.

خنثی‌سازی
1404/11/16 - 09:40- آسیا

خنثی‌سازی 90 هزار حمله سایبری به اجلاس دولت‌های جهان توسط امارات

رئیس شورای امنیت سایبری امارات اعلام کرد که سیستم‌های سایبری این کشور ۹۰ هزار حمله به اجلاس دولت‌های جهان را مسدود کردند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.