about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

انتشار شده در تاریخ

معرفی چند برنامه‌ خبرخوان برای فیسبوک

شرکت فیسبوک در حال اتخاد سیاست های جدیدی در حوزه ی اخبار است و به نظر می رسد در آینده ای نزدیک خبرخوان خود را با محدودیت های بسیاری مواجه کند.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان، به نقل از «Wired»؛ شرکت فیسبوک با توجه به حوادث انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سال 2016، تصمیم گرفت سیاست های جدیدی را در قبال خبرخوان خود اتخاذ کند. در نتیجه احتمالاً بخش عظیمی از خبرهای دریافتی کاربران از بین خواهد رفت.

وبگاه «Wired» به تازگی 6 برنامه ی خبرخوان را به عنوان جایگزینی برای نرم افزار فیسبوک معرفی کرد. افرادی که محتوای خود را در درجه‌ی اول از فیسبوک دریافت می کنند، خواهند توانست این محصولات را به کار ببرند.

1-نازل (Nuzzel)

کاربران نازل می توانند حساب کاربری این برنامه را به توییتر، فیسبوک، لینکداین متصل کنند. سپس این برنامه مقالات و ویدئوهای برتر شبکه های مورد نظر را به وی نشان می دهد. نازل مطالبی که توسط دنبال کنندگان فرد مورد بحث قرار گرفته است را بررسی کرده و اگر همه در مورد یک موضوع صحبت کنند، آن را به وی نشان خواهد داد.

2-زیگ (Zig)

افرادی که اخبار حوزه های سرگرمی و سیاسی را دنبال می‌کنند، می توانند از زیگ استفاده کنند. این برنامه با تجزیه و تحلیل رفتار کاربران در توییتر و فیسبوک، محتوای موردنظر علاقه ی وی را شناسایی کرده و به نمایش می گذارد.

3-دیگ (Digg)

دیگ یکی از برنامه هایی است که می تواند ترندهای موجود در سطح اینترنت را شناسایی کرده و به نمایش بگذارد. این برنامه می تواند محتوای موجود را رده بندی کند.

برنامه ی دیگ برای کسب اخبار سیاسی مناسب نیست؛ اما انتخابات متنوعی را از حوزه هایی مانند فناوری در اختیار کاربران قرار می دهد.

4-فیلیپبورد (Flipboard)

اولین دفعه ای که کاربر قصد استفاده از فلیپبورد را دارد، برنامه درخواست می کند تا حوزه یا زمینه های مورد علاقه ی خود را انتخاب کند. سپس برنامه فهرستی از همه‌ی آن‌ها را ارائه می کند.

5-فیدلی (Feedly)

همانند فیلبورد می توان محتوای قابل ارائه توسط فیدلی را نیز شخصی سازی کرد. این سفارشی سازی شامل، جستجو با هشتگ، عنوان موضوعات، نشریات یا آدرس یک وبگاه می شود.

6-اپل نیوز (Apple News)

اپل نیوز به صورت پیش فرض روی محصولات اپل نصب شده و رابط کاربری ساده‌ای دارد. محتوای این برنامه را نمی توان شخصی سازی کرد، بلکه با توجه به خبرهایی که کاربر از طریق این برنامه مطالعه می کند، سلیقه سنجی کرده، آنها را به کاربر نشان می دهد.

تازه ترین ها
نشت
1404/04/13 - 12:53- آسیا

نشت اطلاعاتی در شرکت اِس کِی تلکام کره جنوبی

کره جنوبی، شرکت مخابراتی اِس کِی تلکام را به دلیل نشت اطلاعات عمدی جریمه کرد.

همکاری
1404/04/12 - 23:45- سایرفناوری ها

همکاری اُپن اِی آی و اوراکل در زمینه گسترش مرکز داده

شرکت‌های اُپن اِی آی و اوراکل برای گسترش عظیم مرکز داده هوش مصنوعی همکاری می‌کنند.

اعمال
1404/04/12 - 22:38- هوش مصنوعي

اعمال قوانین هوش مصنوعی تا پایان سال ۲۰۲۵ در اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا اعلام کرد که آیین‌نامه‌ای برای کمک به شرکت‌ها در رعایت قوانین هوش مصنوعی اعمال می‌شود.