about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

معرفی قابلیت جدید چت‌جی‌پی‌تی

شرکت اپن‌ای‌آی قابلیتی به نام حالت ناشناس را برای چت‌جی‌پی‌تی ارائه می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ به نقل از رویترز، شرکت اپن‌ای‌آی در حال معرفی چیزی است که یکی از کارمندان آن را حالت ناشناس برای ربات گفت و گوی چت‌جی‌پی‌تی معرفی می‌کند؛ که تاریخچه مکالمات کاربران را ذخیره نکرده یا از آن برای بهبود هوش مصنوعی خود استفاده نمی کند. این استارت‌آپ مستقر در سانفرانسیسکو همچنین گفت که اشتراک چت‌جی‌پی‌تی بیزینس با کنترل‌های داده اضافی را برنامه‌ریزی کرده است.

این اقدام در حالی صورت می‌گیرد که بررسی‌ها در مورد چگونگی مدیریت چت‌جی‌پی‌تی و سایر چت‌بات‌های الهام‌گرفته از آن، صدها میلیون داده کاربر را که معمولاً برای بهبود یا آموزش هوش مصنوعی استفاده می‌شوند، افزایش داده است.

ایتالیا ماه گذشته چت‌جی‌پی‌تی را به دلیل نقض احتمالی حریم خصوصی ممنوع کرد و گفت که اپن‌ای‌آی می‌تواند این سرویس را در صورت برآورده کردن خواسته‌هایی مانند ارائه ابزارهایی به کاربران برای اعتراض به پردازش داده‌هایشان از سر بگیرد. فرانسه و اسپانیا نیز بررسی این سرویس را آغاز کردند.

میرا موراتی، مدیر ارشد فناوری اپن‌ای‌آی به رویترز گفت که این شرکت با قوانین حریم خصوصی اروپا مطابقت دارد و در تلاش است تا به تنظیم‌کننده‌ها تضمین بدهد.

او گفت که ویژگی‌های جدید از ممنوعیت چت‌جی‌پی‌تی ایتالیا ناشی نمی‌شوند، بلکه از یک تلاش چند ماهه برای دادن اختیار به کاربران در مورد جمع‌آوری داده‌ها ناشی می‌شوند.

موراتی گفت: ما بیشتر و بیشتر در این مسیر برای اولویت دادن به حریم خصوصی کاربران حرکت خواهیم کرد.

او گفت که اطلاعات کاربر به این شرکت کمک کرده است تا نرم افزار خود را قابل اعتمادتر کند و سوگیری های سیاسی را از جمله مسائل دیگر کاهش دهد، اما افزود که این شرکت هنوز چالش هایی برای مقابله دارد.

انتشار محصول روز سه‌شنبه به کاربران امکان می‌دهد سابقه و آموزش چت را در تنظیمات خود خاموش کنند. نیکلاس تورلی، مسئول تولیدات اپن‌ای‌آی که این ویژگی را به حالت ناشناس مرورگر اینترنت تشبیه کرده، گفت که این شرکت همچنان مکالمات را به مدت 30 روز برای نظارت بر سوء استفاده قبل از حذف دائمی آنها حفظ می کند.

علاوه بر این، اشتراک تجاری این شرکت که در ماه های آینده در دسترس است، به طور پیش فرض از مکالمات برای آموزش مدل هوش مصنوعی استفاده نخواهد کرد.

شرکت مایکروسافت که در اپن‌ای‌آی سرمایه گذاری کرده است، در حال حاضر چت‌جی‌پی‌تی را برای مشاغل ارائه می دهد. موراتی گفت که این سرویس برای مشتریان فعلی ارائه دهنده ابر جذاب خواهد بود.

منبع:

تازه ترین ها
توقف
1404/11/11 - 15:18- هوش مصنوعي

توقف سرمایه‌گذاری انویدیا در اوپن‌اِی‌آی

طرح انویدیا برای سرمایه‌گذاری تا سقف ۱۰۰ میلیارد دلار در شرکت اوپن‌اِی‌آی متوقف شد.

توسعه‌
1404/11/11 - 14:40- هوش مصنوعي

توسعه‌ بخش هوش مصنوعی در ارمنستان

ارمنستان در حال تلاش‌ برای توسعه بخش هوش مصنوعی خود است.

روسیه،
1404/11/11 - 14:39- جنگ سایبری

روسیه، بزرگ‌ترین تهدید سایبری علیه لتونی

سازمان امنیتی لتونی هشدار داده است که حملات سایبری و کارزارهای خرابکارانه روسیه علیه این کشور هیچ نشانه‌ای از کاهش نشان نمی‌دهد، هرچند بیشتر این حوادث تاکنون نتوانسته‌اند اختلال جدی ایجاد کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.