about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

سری جدید ایرباد های گوگل به همراه فناوری جدید جفت شدن سریع به تازگی معرفی شد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ حساب رسمی توییتر اندروید با انتشار یک توییت (و سپس حذف آن) در مورد Pixel Buds سری A برخی از سخت افزار های صوتی جدید که قبلا معرفی شان نکرده بود را به نمایش گذاشت.

 خود پست مطالب زیادی درباره این ایربادهای جدید نگفته بود به جز اینکه این محصولات تجربه جدید جفت شدن سریع بلوتوثی گوگل را شامل می‌شوند که این فناوری قبلا در محصول پوشیدنی Fitbit Luxe جدید ارائه شده بود.

 پس از انتشار این خبر شایعات زیادی در مورد Pixel Buds آینده بیان شد مثلاً گفته می شود ممکن است این محصول در رنگ های جدید سفید و سبز به همراه سخت افزار بلوتوثی به روز شده خود رونمایی شود.

 نام A برای این سری محصول می تواند بیانگر این باشد که آنها با قیمت کمتری نسبت به مدل های قبلی خود که با قیمت ۱۷۹ دلار عرضه می شدند ارائه خواهند شد اما شایعات نشان می‌دهند که کنترل های لمسی این محصولات یکسان خواهد بود. کنفرانس مجازی I/O گوگل  قرار است از ۱۸ ماه مهر آغاز شود و شاید آن موقع بتوانیم اطلاعات تایید شده دیگری از این محصول دریافت کنیم.

منبع:

تازه ترین ها
اطلاعات
1404/07/18 - 08:22- سایرفناوری ها

اطلاعات در فضای ابری باید به‌صورت رمزنگاری‌شده، ذخیره شوند

استفاده از الگوریتم‌هایی چون AES-256، مدیریت مستقل کلیدها و مدل‌هایی چون «اعتماد صفر» نه‌تنها داده‌ها را ایمن می‌کند، بلکه انطباق با قوانین سخت‌گیرانه‌ای مانند GDPR را نیز تضمین می‌سازد.

انقلاب
1404/07/18 - 08:19- هوش مصنوعي

انقلاب پنهان هوش مصنوعی/ عامل‌های هوش مصنوعی چطور زندگی ما را دگرگون خواهند کرد؟

در سال ۲۰۲۵ مطالب زیادی درباره عامل‌های هوش مصنوعی (AI Agents) نوشته شد و حالا به نظر می‌رسد که استفاده از این فناوری نوظهور در زندگی روزمره به شکل گسترده‌تری آغاز شود.

حملات
1404/07/18 - 08:17- جنگ سایبری

حملات سایبری پایان ندارد؛ ضرورت حکمرانی قانونمند دیجیتال

رئیس مرکز ملی فضای مجازی گفت: در صورت نبود قوانین مشخص، پلتفرم‌ها می‌توانند به ابزاری علیه مردم، وحدت ملی و ارزش‌های فرهنگی کشور‌ها تبدیل شوند.