about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

صنایع هوافضای اسرائیل، آخرین راه‌حل‌های دفاعی را در نمایشگاه «Aero India» هند به نمایش می‌گذارد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ صنایع هوافضای اسرائیل (IAI)، شرکت هوافضا و دفاعی پیشرو رژیم صهیونیستی، فناوری‌های پیشرفته، سیستم‌های دفاع هوایی پیشرو در صنعت و راه‌حل‌های نبرد زمینی را در نمایشگاه «Aero India» هند 2023، بزرگ‌ترین شرکت هند، به نمایش خواهد گذاشت. نمایشگاه دفاعی در تاریخ 13 تا 17 فوریه سال جاری برگزار می‌شود.

صنایع هوافضای اسرائیل یک تحول راهبردی را برای ارائه دسترسی مستقیم سریع به راه‌حل‌های برتر در حمایت کامل از چشم‌انداز «Atmanirbhar Bharat» هند در مورد یک کشور متکی به خود فراهم می‌کند. این سازمان اسرائیلی چندین یادداشت تفاهم (MoUs) و موافقت‌نامه‌های سرمایه‌گذاری مشترک را در طول نمایشگاه به دلیل تعمیق روابط خود با بخش دفاعی محلی امضا خواهد کرد.

به گفته کارشناسان، در 30 سال گذشته، صنایع هوافضای اسرائیل با توسعه و ارائه پلتفرم‌های راهبردی مختلف به هند، از جمله سیستم‌های دفاع هوایی و موشکی، سیستم‌های هوایی بدون سرنشین (UAS)، ماهواره‌ها، رادارها، سکوهای آموزشی و غیره، مشارکت نزدیکی در هند ایجاد کرده است. سیستم‌ها و فناوری‌های پیشرفته صنایع هوافضای اسرائیل در 3 بازوی نظامی هند و سایر سازمان‌های دولتی مورد استفاده عملیاتی قرار گرفته‌اند؛ علاوه بر این، از نزدیک با نیروهای مسلح هند برای توسعه و تولید فناوری‌های پیشرفته در عرصه‌های هوایی، زمینی و دریایی همکاری می‌کند.

 بوآز لِوی (Boaz Levy)، رئیس و مدیر عامل صنایع هوافضای اسرائیل گفت :

«ما بسیار هیجان‌زده هستیم که برای Aero India به هند بازگشته‌ایم، زیرا این نمایشگاه برخی از شرکای برجسته ما در بخش دفاعی را گرد هم می‌آورد. ما بیش از 30 سال است که از نزدیک با صنعت دفاعی هند همکاری می‌کنیم و مشتاقانه منتظر همکاری بیشتر پس از نمایشگاه هستیم. ما مشتاقانه منتظر ملاقات با دوستان و شرکای خود هستیم و در طول این نمایشگاه برجسته، فناوری‌های پیشرفته خود را در بازارهای هند، آسیا و جهانی به نمایش می‌گذاریم.»

در طول این نمایشگاه، صنایع هوافضای اسرائیل مجموعه گسترده‌ای از سیستم‌های هوایی، از جمله سیستم‌های هوایی بدون سرنشین (UAS) راهبردی «Heron TP» با استقامت طولانی ارتفاع متوسط (MALE) را به نمایش خواهد گذاشت. مهمات تاکتیکی پیشرفته صنایع هوافضای اسرائیل برای یگان‌های زمینی و دریایی، مینی هارپی و روتم طراحی شده‌اند.

علاوه بر این، صنایع هوافضای اسرائیل یک ماهواره ارتباطی پیشرفته «GEO Mini»، که توسعه آن براساس میراث طولانی سازمان و «Dror 1»، ماهواره ملی ارتباطات اسرائیل (MCS) است، موشک تهاجمی مافوق صوت و موشک تهاجمی زمینی دقیق مافوق صوت صنایع هوافضای اسرائیل برای انهدام اهداف با کیفیت بالا را به نمایش خواهد گذاشت. «Scorpius G» یک سیستم جنگ الکترونیک زمینی است که برای شناسایی و مختل کردن تهدیدات زمینی و هوایی طراحی شده است.

تانکر سوخت‌گیری هوایی برای تأمین سوخت‌گیری هوایی و هواپیماهای ترابری راهبردی نمونه دیگری از موارد سازمان اسرائیلی در نمایشگاه خواهد بود.

منبع:

تازه ترین ها
تعمیق
1404/09/24 - 18:25- اروپا

تعمیق روابط اوکراین و استونی در حوزه امنیت سایبری

اوکراین همکاری خود را با استونی در زمینه حکومتداری دیجیتال و امنیت سایبری عمیق‌تر کرد.

هشدار
1404/09/24 - 16:37- اروپا

هشدار رئیس ام آی 6 درباره افزایش فشار بر پوتین

رئیس جدید سرویس اطلاعات مخفی بریتانیا در نخستین سخنرانی عمومی خود در روز دوشنبه درباره تهدید حاد ناشی از روسیه‌ای «تهاجمی، توسعه‌طلب و تجدیدنظرطلب» هشدار خواهد داد.

تداوم
1404/09/24 - 16:28- آمریکا

تداوم هک گسترده شبکه‌های مخابراتی آمریکا توسط چین

مارک وارنر، سناتور دموکرات از ایالت ویرجینیا، اعلام کرد که چین همچنان در حال هک شبکه‌های مخابراتی ایالات متحده است؛ حمله‌ای سایبری که به این کشور امکان می‌دهد به ارتباطات تقریباً همه آمریکایی‌ها دسترسی پیدا کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.