about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

شرکت امنیت سایبری «XM Cyber»، استارت‌آپ اسرائیلی «Cyber Observer» را به قیمت حدودی 30 میلیون دلار خریداری کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ «XM Cyber»، شرکت امنیت سایبری اسرائیلی که کمتر از یک سال پیش به‌وسیله گروه شوارتز (Schwarz Group) به مبلغ 700 میلیون دلار خریداری شد، اعلام کرد که استارت‌آپ اسرائیلی «Cyber ​​Observer» را خریداری می‌کند. هزینه این معامله از سوی شرکت‌ها فاش نشد، اما پیش‌بینی می‌شود که حدود 30 میلیون دلار باشد.

XM Cyber، که به‌وسیله نوآم اِرِز (Noam Erez)، بوآز گورودیسکی (Boaz Gorodissky) و تامیر پاردو (Tamir Pardo)، مدیر سابق موساد تأسیس شد، پلتفرم مدیریت ریسک سایبری خود را با نظارت مستمر کنترل Cyber ​​Observer گسترش خواهد داد.

به گفته XM Cyber، از زمانی که به‌وسیله Schwarz Group، چهارمین خرده‌فروش بزرگ جهان و نیروی رو به رشد در رایانش ابری، در ماه نوامبر گذشته خریداری شد و به عنوان بازوی سایبری این شرکت شروع به فعالیت کرد، رشد قابل توجهی را ثبت کرده است. این شرکت ادعا می‌کند که درآمدهایش در نیمه اول سال 2022 با افزایش بیش از 50 درصدی تعداد کارمندان در سرزمین‌های اشغالی و خارج از این منطقه، مجموع درآمدهای سال 2021 را 2 برابر کرده است.

نظارت مستمر کنترل Cyber ​​Observer به تیم‌های امنیتی این امکان را می‌دهد تا مواجهه‌های سایبری خود و نحوه پاسخ‌دهی کنترل‌های امنیتی موجود و ابزارهای تشخیص و واکنش را در هر لحظه نسبت به این تهدیدها ببینند و خطر واقعی تجارت را منعکس کنند. Cyber ​​Observer به‌وسیله شیمون بِکِر (Shimon Becker)، مدیرعامل و موتی رام (Moti Ram)، معاون تحقیق و توسعه تأسیس شد. این شرکت در مجموع حدود 30 نفر را استخدام می‌کند که همگی به XM Cyber ​​خواهند پیوست و تا به امروز 12 میلیون دلار جمع‌آوری کرده است. سرمایهگذاران این شرکت عبارتند از : شرکت سرمایه‌گذاری مرلین (Merlin Ventures)، بازوی سرمایه‌گذاری «Merlin Cyber» ​​که سال گذشته دفتر خود را در اراضی اشغالی راه‌اندازی کرد، «UK VC Talis Capital» و «Swarth Group»، متعلق به شائول شانی (Shaoul Shani).

XM Cyber، که در سال 2016 تأسیس شد، در حال حاضر بیش از 150 کارمند را در سرزمین‌های اشغالی، ایالات متحده و اروپا استخدام می‌کند.

نوام اِرِز، یکی از بنیانگذاران و مدیر عامل XM Cyber ​​گفت :

«حتی با افزایش آگاهی از خطرات امنیت سایبری، مهاجمان در حال پیشرفت هستند و به طور معمول از مسیرهای حمله که می‌توان از آنها برای حرکت جانبی در یک شبکه سازمانی استفاده کرد، استفاده می‌کنند. هدف ما این است که به تیم‌های امنیتی امکان درک و تصحیح آسان وضعیت امنیتی را در مواردی از جمله نقاط ضعف، فاش شدن و کنترل‌های امنیتی جبران‌کننده در سراسر سطح حمله داخلی و خارجی کامل پوشش دهنده سیستم‌های «on-prem»، ابر و نرم‌افزار به عنوان سرویس بدهیم.»

منبع:

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.