about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

به گفته کارشناسان، صنایع هوافضای اسرائیل ده‌ها سیستم «Drone Guard» را به کشوری در آسیای جنوبی ارائه می‌دهد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ صنایع هوافضای اسرائیل (IAI) اعلام کرد که باوجود گروه سیستم‌های التا (ELTA Systems)، اما در قراردادی به ارزش ده‌ها میلیون دلار، ده‌ها سیستم «Drone Guard» را به یکی از کشورهای آسیای جنوبی ارائه می‌دهد. سیستم اثبات شده رزمی گارد پهپاد «ELI-4030»، توانایی شناسایی، طبقه‌بندی و شکست حملات هواپیماهای بدون سرنشین را فراهم می‌کند. صنایع هوافضای اسرائیل مدعی شد که سیستم فوق‌الذکر شامل قابلیت‌های پیشرفته راداری را تولید می‌کند و توسعه می‌دهد.

به گفته کارشناسان، سیستم Drone Guard به طور همزمان صدها هدف را بررسی می‌کند و راه‌حلی برای تهدیدات در حال تکامل متعدد ارائه می‌دهد. این سیستم از یک رادار 3بعدی «X-Band» با وضوح بالا، یک کلید برای شناسایی هواپیماهای بدون سرنشین، یک «COMIN ESM» یکپارچه و پارازیت دهنده چند کاناله و الکترو نوری/مادون قرمز (EO/IR) با وضوح بالا با توانایی‌های یکپارچه هوش مصنوعی استفاده می‌کند. صنایع هوافضای رژیم صهیونیستی ادعا می‌کند که گارد پهپاد یک راه‌حل جامع برای محافظت از انواع نصب‌ها و نیروهای مانور است.

یوآف تورگِمان (Yoav Tourgeman)، معاون اجرایی صنایع هوافضای رژیم صهیونیستی و مدیر عامل شرکت التا گفت :

«صنایع هوافضای اسرائیل مفتخر است که سیستم‌های Drone Guard را به عنوان یک راه‌حل دفاعی برای مقابله با تهدیدات هوایی در کشوری در جنوب آسیا ارائه می‌دهد. با وجود صدها واحد عملیاتی در سراسر جهان، سنسور چندگانه، سیستم چند لایه گارد پهپاد یک راه‌حل کارآمد برای حملات سایبری روی پهپادها ارائه می‌دهد. این سیستم امکان شناسایی و طبقه‌بندی خودکار هواپیمای بدون سرنشین را با یکپارچه‌سازی هوش مصنوعی با پردازش اتوماسیون و شناسایی کاملاً خودکار پهپاد فراهم می‌کند.»

منبع:

تازه ترین ها
ممنوعیت
1404/04/13 - 21:24- اروپا

ممنوعیت تلفن همراه در مدارس هلند

مطالعه‌ای نشان می‌دهد ممنوعیت تلفن‌های هوشمند در مدارس هلند، تمرکز را بهبود می‌بخشد.

راه‌اندازی
1404/04/13 - 20:56- آمریکا

راه‌اندازی سیستم تشخیص چهره در فرودگاه سیاتل

شرکت یونایتد، سیستم تشخیص چهره را به فرودگاه سیاتل می‌آورد.

جمع‌آوری
1404/04/13 - 19:58- سایرفناوری ها

جمع‌آوری اوراق قرضه قابل مبادله توسط علی‌بابا

علی‌بابا قصد دارد ۱.۵۳ میلیارد دلار از طریق اوراق قرضه قابل مبادله برای توسعه فضای ابری و تجارت جمع‌آوری کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.