about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

 

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ مدیر اجرایی شرکت بیت‌فیوری اعلام کرده است که در پروژه‌ای که احتمالا بزرگ‌ترین پروژه در نوع خود محسوب می‌شود، اوکراین به این شرکت پیوسته است تا طیف گسترده‌ای از داده‌های دولتی را بر روی بستر بلاک‌چین قرار دهد.

 


بیت‌فیوری، یکی از شرکت‌های بلاک‌چین است که دفاتر آن در امریکا و کشورهای دیگر مستقر است. والری واویلوف (Valery Vavilov)، مدیرعامل بیت‌فیوری گفته است که این شرکت خدمات خود را به اوکراین ارائه می‌کند. برنامه بلاک‌چین اوکراین نشان می‌دهد که استفاده از فناوری بلاک‌چین برای افزایش کارایی و بهبود شفافیت، بین دولت‌ها روند رو به رشدی پیدا کرده است.

 


بلاک‌چین یک بستر ثبت معاملات است که نخستین بار به عنوان نرم‌افزار پایه ارز دیجیتالی بیت کوین وارد بازار شد. اکنون و با توجه به توان این بستر معاملاتی در ثبت و نگهداری دائمی دارایی‌ها یا معاملات در تمام صنایع، به یک فناوری کلیدی در عرصه بین‌الملل تبدیل شده است.

 

والری واویلوف

 


طبق گفته واویلوف، اوکراین و بیت‌فیوری به زودی تفاهم‌نامه‌ای را در زمینه استفاده از بلاک‌چین به امضا می‌رسانند. واویلوف درباره برآورد هزینه این پروژه اظهار بی‌اطلاعی کرد اما اظهار داشت که این پروژه بزرگ‌ترین معامله دولتی است که تاکنون در حوزه بلاک‌چین صورت گرفته است. در این پروژه، کلیه داده‌های الکترونیکی دولت اوکراین در بستر بلاک‌چین قرار می‌گیرد. وی افزود: «یک سامانه دولتی امن که بر روی بستر بلاک‌چین قرار گرفته باشد می‌تواند امنیت میلیاردها دلار سرمایه را تضمین کند و با رفع نیازهای مرتبط با شفافیت و پاسخگویی، تاثیر اجتماعی و اقتصادی چشمگیری در عرصه جهانی بر جای بگذارد.»

 


کشورهای دیگری هم هستند که برنامه‌های بلاک‌چین را آغاز کرده‌اند اما این کار را در مقیاس کوچک‌تری انجام داده و آن را به یک یا دو بخش مانند گواهی مالکیت و مالکیت املاک و مستغلات محدود کرده‌اند. کشورهایی که در حال اجرای برنامه‌های بلاک‌چین هستند، عبارتند از سوئد، استونی و گرجستان.

 


رئیس سازمان دولت الکترونیک اوکراین، الکساندر رایشنکف (Oleksandr Ryzhenko) اظهار داشته است: «این توافق به شکل‌گیری اکوسیستم کاملا جدیدی برای پروژه‌های دولتی اوکراین می‌انجامد که بر پایه فناوری بلاک‌چین شکل گرفته است. هدف ما روشن و جاه‌طلبانه است: ما می‌خواهیم اوکراین را به یکی از پیشرفته‌ترین کشورهای جهان در حوزه استفاده از بلاک‌چین تبدیل کنیم.»

 

تازه ترین ها
اقتصاد
1404/05/28 - 17:29- آسیا

اقتصاد عملیات‌های کلاهبرداری سایبری در جنوب شرقی آسیا

به گفته کارشناسان، عملیات‌های کلاهبرداری سایبری در جنوب شرقی آسیا بخشی از یک صنعت غیرقانونی گسترده و در حال تکامل است.

رونمایی
1404/05/28 - 17:13- هوش مصنوعي

رونمایی از اولین خانواده مجازی اماراتی به رهبری دختر هوش مصنوعی

سازمان دیجیتال دبی از اولین خانواده مجازی اماراتی به رهبری دختر هوش مصنوعی به نام «لطیفه» رونمایی کرد.

آموزش
1404/05/28 - 12:18- هوش مصنوعي

آموزش متخصصان محلی در مالزی توسط هواوی

هواوی متعهد شده است که تحت یک ابتکار جدید، 30 هزار متخصص محلی را در مالزی آموزش دهد.