about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

انتشار شده در تاریخ

مظنون جدید هک توییتر شناسایی شد

مقامات فدرال یک نوجوان ۱۶ ساله را در «ماساچوست» شناسایی و با وی ملاقات کرده‌اند که ظاهرا نقش بالایی در هک توییتر داشته و طراحی اصلی آن بوده است.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان ؛ کمتر از دو ماه پیش توییتر مورد حمله سایبری گسترده قرار گرفت و چندین نفر بازداشت شدند. حالا مقامات فدرال یک نوجوان ۱۶ ساله را در «ماساچوست» شناسایی و با وی ملاقات کرده‌اند که ظاهرا نقش بالایی در هک توییتر داشته و طراحی اصلی آن بوده است.

مرداد ماه مقامات یک نوجوان ۱۷ ساله به نام «گراهام کلارک» را به عنوان مغز متفکر بزرگترین حمله هکری در تاریخ توییتر دستگیر کردند. حالا به نظر می‌رسد یک نوجوان دیگر در این پرونده حضور دارد که نقش بیشتری نسبت به کلارک در این هک ایفا کرده است.

این نوجوان که هنوز نام آن مشخص نشده، ظاهرا در ماه مه همراه با کلارک حمله به توییتر را برنامه‌ریزی کرده است. طبق گزارش جدید، این احتمال وجود دارد که نوجوانان اهل ماساچوست با استفاده از تکنیک‌های فیشینگ صوتی به سیستم‌های بک‌اند بیشتری نفوذ کرده باشند.

در تاریخ ۲۵ تیر ماه دو نوجوان به همراه چندین نفر دیگر از اعتبارنامه‌های سرقتی کارکنان توییتر استفاده کردند تا یک کلاهبرداری بیت کوینی بزرگ راه‌اندازی کنند و برای هدف خود، از حساب‌های افراد مطرحی مانند جو بایدن، ایلان ماسک، باراک اوباما و شرکت اپل استفاده کردند.
توییتر در گذشته اعلام کرده بود که مهاجمان به پسورد این حساب‌ها دست پیدا نکرده‌اند و به جای این کار، از سیستم‌های داخلی کارکنان برای کلاهبرداری خود استفاده کرده‌اند. پس از مدتی این شبکه اجتماعی از دسترسی مهاجمان به پیام‌های دایرکت حداقل ۳۶ حساب خبر داد.

چندین ساعت پس از این حمله، صرافی‌های ارز دیجیتال مانع از انتقال بیت کوین به حساب مهاجمان شدند و آن‌ها نتوانستند به رمزارز زیادی دست پیدا کنند. با این حال طبق گزارش‌ها، افراد فریب خورده ۱۲ بیت کوین به ارزش تقریبی ۱۴۰ هزار دلار به حساب مهاجمان منتقل کرده‌اند.

انتظار می‌رود در آینده مقامات فدرال اطلاعات بیشتری درباره این نوجوان منتشر کنند و همچنین از نقش وی که احتمالا مغز متفکر اصلی این حمله محسوب می‌شود، پرده بردارند.
 

منبع:

تازه ترین ها
ممنوعیت
1404/04/13 - 21:24- اروپا

ممنوعیت تلفن همراه در مدارس هلند

مطالعه‌ای نشان می‌دهد ممنوعیت تلفن‌های هوشمند در مدارس هلند، تمرکز را بهبود می‌بخشد.

راه‌اندازی
1404/04/13 - 20:56- آمریکا

راه‌اندازی سیستم تشخیص چهره در فرودگاه سیاتل

شرکت یونایتد، سیستم تشخیص چهره را به فرودگاه سیاتل می‌آورد.

جمع‌آوری
1404/04/13 - 19:58- سایرفناوری ها

جمع‌آوری اوراق قرضه قابل مبادله توسط علی‌بابا

علی‌بابا قصد دارد ۱.۵۳ میلیارد دلار از طریق اوراق قرضه قابل مبادله برای توسعه فضای ابری و تجارت جمع‌آوری کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.