about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

انتشار شده در تاریخ

مصونیت مجرمان اینترنتی در وب تاریک

وب تاریک، سالیانی است که به بستری امن برای مجرمان اینترنتی تبدیل شده است. ارتباطات رمز گذاری شده، فعالیت ناشناس و بدون هویت از مزایایی است که مجرمان اینترنتی را بدون واهمه از دستگیری، در این فضا جمع کرده است. همچنین حضور ارز های مجازی در وب تاریک، تحول عظیمی در تبادلات مالی غیرقانونی در این شبکه ایجاد کرد. بیت کوین به عنوان پرچم دار ارز های رمز پایه، توانست محبوبیت بالایی نزد کلاهبرداران و مجرمان اینترنتی بدست آورد. متأسفانه سیستم ارز های دیجیتال فرصتی فراهم آورد تا اینگونه مجرمان بتوانند از طریق آن درآمد خود را پاک (پول شویی) و غیر قابل ردیابی کنند.

کلاهبرداران حوزه تجارت الکترونیک، حساب های بانکی قربانیان خود را هک کرده و وجوه آن را به آسانی به بیت کوین تبدیل می کنند. اگر از شایعات موجود در مورد بیت کوین بگذریم، باید وجوه مسروقه قربانی را غیر قابل بازگشت و غیر قابل ردیابی، قلمداد کنیم. این مجرمان با استفاده از ابزار های مختلف جهت پنهان سازی (Anti-Detect)، به نوعی اثرانگشت دیجیتالی (Digital Fingerprint) خود را از صحنه جرم پاک می کنند.

پلیس فدرال ایالات متحده آمریکا (FBI) عقیده دارد، هیچ وقت مجرمان اینترنتی نمی توانند به صورت کامل اثر حضور خود را از صحنه جرائم اینترنتی پاک کنند. البته با کمی بررسی اخبار وب تاریک می توان حرف آنان را تأیید کرد. در طول چند ماه اخیر، تعداد زیادی از مجرمان وب تاریک دستگیر و محاکمه شده اند که عمده فعالیت آنان خرید و فروش مواد مخدر، سلاح و همچنین موارد غیر اخلاقی بوده است. لذا بستر وب تاریک در حال حاضر برای مجرمان اینترنتی مصونیتی نخواهد داشت.

تازه ترین ها
استفاده
1404/05/20 - 21:32- هوش مصنوعي

استفاده از هوش مصنوعی برای مبارزه با جرم

وزارت کشور امارات متحده عربی از هوش مصنوعی و قوانین مدرن برای مبارزه با جرم استفاده می‌کند.

وابستگی
1404/05/20 - 21:11- هوش مصنوعي

وابستگی بیش از حد کاربران به چت جی‌پی‌تی

سم آلتمن اعلام کرد که اقلیتی از کاربران چت جی‌پی‌تی در معرض آسیب ناشی از وابستگی بیش از حد به مدل‌ها هستند.

شکست
1404/05/20 - 20:36- اروپا

شکست ویکی‌پدیا در مقابل قانون ایمنی آنلاین بریتانیا

گرداننده ویکی‌پدیا در چالش دادگاهی علیه مقررات قانون ایمنی آنلاین بریتانیا شکست خورد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.