about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

مصرف ۳۰ درصد حافظه‌ی فلش جهان توسط چینی‌ها

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ 21 درصد از حافظه‌های DRAM هم توسط چینی‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. علت اصلی این مسئله رشد روز افزودن استفاده از گوشی‌های هوشمند، تبلت و ... در این کشور شرق آسیاست.
چین در سال جاری میلادی درمجموع حافظه‌های دی رم به ارزش 12 میلیارد دلار و حافظه‌های فلاش NAND به ارزش 6.67 میلیارد دلار خریداری خواهد کرد و بر این اساس به ترتیب مصرف‌کننده 21.6 و 29.1 درصد از کل این نوع حافظه‌ها در جهان است.
باید توجه داشت که افزایش تولید گوشی‌های هوشمند چینی مصرف این حافظه‌ها را بازهم افزایش خواهد داد. در حال حاضر شرکت چینی لنووو یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان رایانه‌های شخصی و لپ‌تاپ در جهان است و شانه‌به‌شانه اچ‌پی، دل، اپل و ... به پیش می‌رود. هواووی، شیائومی و ... هم با تولید انواع گوشی‌های هوشمند به بازیگرانی مهم در این عرصه مبدل شده‌اند.
بررسی‌های نشان می‌دهد از 10 عرضه‌کننده برتر گوشی‌های هوشمند در جهان هفت شرکت چینی هستند. سیستم‌عامل اکثر این گوشی‌های اندروید است و با توجه به اینکه اندروید در مقایسه با سیستم‌عامل iOS اپل حافظه بیشتری اشغال می‌کند، آنها مجبور به استفاده از میزان بالاتری از حافظه در تولیداتشان هستند.
همچنین نزدیک به 20 درصد از حافظه‌های DRAM مورداستفاده در رایانه‌های سرور در چین مورد استفاده قرار می‌گیرد و یکی از علل این مسئله محبوبیت روزافزون نسل سوم اینترنت موسوم به اینترنت اشیا است. حافظه‌های NAND پانزده و شانزده نانومتری نیز در بازار چین بسیار محبوبیت دارند و در آینده شاهد افزایش بیشتر مصرف آنها خواهیم بود.

 

تازه ترین ها
اعطای
1404/11/18 - 16:06- آسیا

اعطای ۴۴ میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی

یک صرافی ارز دیجیتال در کره جنوبی به طور تصادفی بیش از 44 میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی به مشتریان خود داد.

شناسایی
1404/11/18 - 15:49- آمریکا

شناسایی متخلفان در مترو نیویورک با استفاده از هوش مصنوعی

سازمان حمل‌ونقل متروپولیتن نیویورک در حال آزمایش دروازه‌هایی در مترو است که از دوربین‌های مجهز به هوش مصنوعی برای جمع‌آوری داده درباره افرادی که مظنون به عدم پرداخت کرایه هستند استفاده می‌کنند.

تکذیب
1404/11/18 - 15:39- جرم سایبری

تکذیب حمله سایبری به قبرس

وزارت نوآوری و پژوهش روز جمعه ادعاهای منتشرشده در رسانه‌های خبری بین‌المللی مبنی بر هدف قرار گرفتن قبرس در یک حمله سایبری گسترده به همراه بیش از ۳۶ کشور دیگر را رد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.