about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

مشکل امنیتی گوشی‌های نوکیا

گوشی‌های هوشمند نوکیا، بدون دریافت مجوز، اطلاعات را  به سرورهای چین ارسال کردند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ گوشی‌های هوشمند نوکیا، اطلاعات کاربران را سرقت می‌کردند و این موضوع، در تحقیقات توسط آژانس حفاظت از اطلاعات فنلاند کشف شد.

یکی از گوشی‌های هوشمند، نوکیا 7 پلاس از محبوب‌ترین مدل‌های تولیدات فنلاند است. آژانس حفاظت از اطلاعات فنلاند، طی گزارشی اعلام کرد که قصد دارد بررسی کند؛ آیا تلفن‌های همراه نوکیا، مقررات حفاظت از اطلاعات را نقض می‌کنند. 

طی تحقیقات گسترده صورت گرفته ازسوی کارشناسان امنیت سایبری مشخص شد که اطلاعات به سروری در چین ارسال می‌شوند.

گوشی‌های هوشمند نوکیا، تحت مجوز شرکت فنلاندی «HMD Global» توسعه‌ یافته‌اند. یکی از قربانیان اظهار کرد که هیچ اطلاعات شخصی، با شخص ثالثی به اشتراک گذاشته نشده است. همچنین گفت که در یک دسته از تلفن‌های همراه، یک مشکل نرم‌افزاری وجود داشت که هنوز پابرجا است. بازرس مالی فنلاند، ریو آرنو به خبرگزاری رویترز گفت که قصد دارد بررسی کند که آیا حفره امنیتی که موجب سرقت استفاده از اطلاعات شخصی باشد، یافت می‌شود و درصورت مثبت بودن، آیا توجیه قانونی وجود دارد، یا خیر.

«NRK» نروژ، نقض حفاظت از اطلاعات مربوط به مدل نوکیا 7 پلاس تولیدشده از «HMD» را گزارش کرد. این گزارش مطرح می‌کند که آن شرکت، پذیرفته؛ تعداد نامشخصی از دستگاه‌های نوکیا 7 پلاس اطلاعات را به یک سرور چینی فرستاده است. اتهامات ایالات‌ متحده، مبنی بر این که «huawei»، غول مخابراتی چین از کاربران خود جاسوسی می‌کند، منجر به افزایش نظارت در جهان غرب شده است. huawei -که رقیب نوکیا در کسب‌وکار شبکه است- این اتهام را انکار می‌کند.

NRK گفت که این اطلاعات، زمانی دست‌به‌دست منتشر شد که یک کاربر نوکیا 7 پلاس، به دفاتر نوکیا تلفن کرد و گفت که تلفنش خودبه‌خود با یک سرور خاص، تماس می‌گیرد و اطلاعاتش را ارسال می‌کند. NRK گفت که HMD از فاش کردن این که چه کسی سرور را در اختیار دارد، صرف نظر کرده است.

با این‌ حال، شرکت یادشده گفت:

ما می‌توانیم تأیید کنیم که هیچ اطلاعات شخصی قابل‌شناسایی، با هیچ شخص ثالثی، به اشتراک گذاشته نشده است و یک فرآیند بسته‌بندی، در یک دسته یکی از مدل‌های ما، مشکل داشت. چنین اطلاعاتی پردازش نمی‌شوند و هیچ کاربری نمی‌تواند شناسایی شود. او افزود که این نقص، در ماه فوریه برطرف شده است و تقریباً تمام دستگاه‌های آسیب‌دیده تعمیر شده‌اند.

نوکیا -که یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان تلفن‌های همراه جهان است- تمام فعالیت‌های تلفن شخصی خود را فروخت و اکنون بر تجهیزات مخابراتی تمرکز دارد. HMD Global مجوز کاربرد نام تجاری در زمینه تلفن‌های همراه دارد. تولید در چین، ازسوی شرکای سرمایه‌گذاری مشترک «Foxconn» تایوان انجام می‌شود.

تازه ترین ها
توسعه
1404/11/19 - 09:10- سایرفناوری ها

توسعه چارچوب تشخیص دیپ‌فیک در بریتانیا

دولت بریتانیا در حال توسعه یک چارچوب تشخیص دیپ‌فیک برای شناسایی محتوای مضر تولید شده توسط هوش مصنوعی است.

هشدار
1404/11/19 - 08:26- اروپا

هشدار آلمان نسبت به حساب‌های مقامات ارشد در پلتفرم سیگنال

آلمان نسبت به حملات فیشینگ علیه حساب‌های کاربری شخصیت‌های ارشد در سیگنال هشدار داد.

بررسی
1404/11/19 - 06:16- آسیا

بررسی حملات سایبری علیه نهادهای دولتی آذربایجان

حملات سایبری که بخش‌های دولتی و بانکی را در آذربایجان هدف قرار داده بودند، بررسی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.