about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس گفت: ۶۵ درصد این ایستگاه‌های اینترنتی احداث و راه‌اندازی شدند و حدود ۳۵ درصد باقی‌مانده است که با توجه به روند پیشرفت طرح کل مشکلات پوشش اینترنت استان قزوین تا نیمه سال ۱۴۰۲ برطرف می‌‌شود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ فاطمه محمدبیگی بعد از ظهر امروز در سفر به روستای هزارجلفای بخش بشاریات شهرستان آبیک در جمع اهالی این روستا با اشاره به مشکل پوشش اینترنت این روستا اظهار داشت: تا 2 سال پیش خیلی از مناطق محروم استان قزوین اینترنت نداشت که بعد از سفر وزیر سابق ارتباطات و فناوری اطلاعات 200 میلیارد تومان برای ساخت 105 ایستگاه تقویت شبکه اینترنت بودجه گرفتیم.

وی اضافه کرد: 65 درصد این ایستگاه‌های اینترنتی و مخابراتی احداث و راه‌اندازی شدند و حدود 35 درصد باقی‌مانده است که با توجه به روند پیشرفت طرح کل مشکلات پوشش اینترنت استان قزوین تا نیمه سال 1402 برطرف می‌شود.

محمدبیگی ادامه داد: با توجه به جمعیت زیادی بخش بشاریات از مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قزوین می‌خواهیم که ایستگاه‌های اینترنتی و مخابراتی این منطقه زودتر احداث شود و می‌توان گفت که مشکلات اینترنت روستاییان این بخش تا پایان سال جاری و یا نهایتاً تا خردادماه سال آینده حل می‌شود.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در بخش دیگری از سخنان خود ارائه خدمات به مناطق محروم و روستایی را یکی از برنامه‌های مهم مجلس یازدهم دانست و گفت: بودجه‌های خوبی را در قرارگاه محرومیت‌زدایی برای ‌آب‌رسانی روستایی، تأمین آب کشاورزی و نهضت آسفالت‌‌سازی گذاشتیم و یکی از اقدامات خوب مجلس در این حوزه تصویب قیر رایگان بود.

محمدبیگی با بیان اینکه 49 درصد راه‌های روستایی ما خاکی هستند، افزود: به همین خاطر اعطای سالانه بیش از 2 میلیون تن قیر رایگان را در کشور مصوب کردیم تا در راستای نهضت آسفالت راه روستایی استفاده شود.

وی با ذکر اینکه 700 کیلومتر راه در استان داریم که آسفالت نشدند، گفت: با توجه به اینکه آسفالت هر کیلومتر راه 1.5 میلیارد تومان هزینه دارد، بنابراین با یک ضرب و تقسیم ساده متوجه می‌شویم که با بودجه‌های دولتی موجود 30 تا 35 سال باید وقت صرف شود تا راه‌های روستایی استان قزوین آسفالت شوند. به همین خاطر نیازمند همراهی و همکاری مردم منطقه و مسئولان و مشارکت‌های مدنی دیگران هستیم.

محمدبیگی ادامه داد: به همین خاطر تلاش کردیم با راه‌اندازی نهضت آسفالت این زمان را کوتاه کرده و ظرف چند سال این موضوع را جمع کنیم. در ضمن امیدواریم با درایت اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای مسیر روستای هزارجلفا به ابراهیم‌آباد آسفالت شده و خرابی‌های ایجادشده در مسیر مرمت شوند.

منبع:

تازه ترین ها
محققان
1404/07/13 - 19:52- هوش مصنوعي

محققان ماوس گیمینگ را با هوش مصنوعی به ابزار شنود صدای کاربران تبدیل کردند

محققان امنیتی نشان دادند که می‌توان با استفاده از هوش مصنوعی، سنسور حرکت یک ماوس گیمینگ پیشرفته را به یک میکروفون مخفی تبدیل کرد و مکالمات کاربر را از طریق لرزش‌های میز کار شنود کرد.

عجیب
1404/07/13 - 19:49- هوش مصنوعي

عجیب ترین کاربردهای هوش مصنوعی که فکرش را هم نمی‌کنید!

هوش مصنوعی فقط برای کارهای جدی نیست. از همسریابی برای گاوها تا پیشگویی آینده و ساخت خانه جن‌زده، با کاربردهای عجیب هوش مصنوعی آشنا شوید که شما را شگفت‌زده می‌کند.

هوش
1404/07/13 - 19:45- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی، کلید پایداری و تحول در مدیریت شهری

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای گفت: شیوه‌های سنتی دیگر پاسخگوی نیاز شهرهای در حال رشد نیستند و تنها با تکیه بر ابزارهایی مانند هوش مصنوعی می‌توان به شهری پایدار، هوشمند و کارآمد دست یافت.