about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

انتشار شده در تاریخ

مشکلات نقض حریم خصوصی در فضای مجازی

تیم کوک اظهار کرد که حریم خصوصی در فضای آنلاین به بحران تبدیل شده است.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ تیم کوک مدیرعامل اپل در مصاحبه‌ای که چندی پیش با شبکه خبری ABC News انجام داد حریم خصوصی آنلاین را یک «بحران» خواند و ضمن اشاره به مشکلاتی که برای مدیریت دیتای کاربران، این اواخر دامن‌گیر شرکت‌هایی نظیر فیس‌بوک و گوگل شده، جایگاه اپل در زمینه حریم خصوصی را خوب توصیف کرد.

کوک در مصاحبه‌اش با دایان سایر خبرنگار ABC News مدعی شد که حریم خصوصی به خودی خود به یک بحران بدل شده است.

برخلاف شرکت‌هایی نظیر گوگل و فیس‌بوک، کسب‌وکار اپل روی حوزه تبلیغات تمرکز ندارد و در نتیجه سودی از جمع‌آوری اطلاعات کاربرانش به‌منظور تبلیغات هدفمند عاید این شرکت نمی‌شود.

تیم کوک با اشاره به این نکته گفت:

شما محصول ما نیستید. محصولات ما آیفون و آی پد هستند. ما از اطلاعات شما حفاظت می‌کنیم و می‌خواهیم به شما کمک کنیم که آن‌ها را محفوظ و امن نگه‌دارید.

کوک در توضیح این مسئله که چرا حریم خصوصی تا این اندازه اهمیت یافته به حجم عظیم اطلاعات شخصی موجود در فضای آنلاین اشاره کرد و گفت:

آن‌ها که در فضای آنلاین افراد را دنبال می‌کنند بیشتر از شخصی که به داخل پنجره خانه‌تان خیره شده در موردتان اطلاعات دارند.

این مدیرعامل باسابقه که از طرفداران حفظ حریم خصوصی کاربران محسوب می‌شود در آذرماه سال گذشته با انتشار سرمقاله‌ای در نشریه تایم از دولت آمریکا درخواست کرد که قوانینی را برای سخت‌تر کردن جمع‌آوری اطلاعات کاربران وضع کند و هم‌زمان اوضاع را برای کاربران شفاف‌سازی کند.

او در این مقاله همچنین خواستار برخورد با افراد و موجودیت‌هایی شد که اطلاعات کاربران را میان شرکت‌ها دست‌به‌دست می‌کنند. پیش‌ازاین نیز کوک با حضور در برنامه Vice News Tonight حمایت خود را از وضع قوانین در این رابطه اعلام کرده بود.

سایر در مصاحبه خود با تیم کوک اظهار داشت که اپل از مراوداتش با گوگل (که چندی پیش به خاطر سیاست‌هایش در حوزه جمع‌آوری اطلاعات و نگرانی‌ها از بابت حفظ حریم خصوصی زیر ذره‌بین قرار گرفت) سود می‌برد. کوک اما در پاسخ به این اظهارات گفت:

این روش با گوگل جواب می‌دهد چون بهترین مرورگر را دارد.

مدیرعامل اپل گرچه مسئله حریم خصوصی را یک بحران خواند اما اعلام کرد که به باورش این مسئله قابل برطرف شدن است و صرفاً کافی است که شرکت‌ها برای حل آن با هم متحد شوند.

کوک همچنین اشاره‌ای هم به افزایش نگرانی‌ها در رابطه با زمان استفاده از گجت ها داشت و در مصاحبه‌اش با ABC News اعلام کرد که نمی‌خواهد افراد بیش‌ازاندازه از آیفون‌هایشان استفاده کنند.

من نمی‌خواهم زیاد از آیفون استفاده کنید. در واقع اگر زیاد از آیفون استفاده می‌کنید شاید بتوانیم کاری انجام دهیم تا بهره‌وری و فایده استفاده‌تان را بالا ببریم.

این اظهارات بعد از انتشار گزارشی در نیویورک‌تایمز منتشر می‌شوند که در آن گفته‌شده بود اپل کلیه اپلیکیشن هایی را که به والدین کمک می‌کند مدت‌زمان استفاده فرزندانشان از گوشی را مدیریت کنند بعد از افزودن قابلیت اختصاصی خود به iOS از اپ استور حذف کرده است. اپل در ادامه در توجیه این اقدام خود اعلام کرد اپلیکیشن های یاد شده را ازآن‌جهت حذف کرده که از تکنولوژی خاصی به نام MDM (مدیریت کننده ابزارهای موبایل) استفاده می‌کرده‌اند و این تکنولوژی برای کسب‌وکارهایی ساخته‌شده که نیازمند مدیریت دیتای حساس دستگاه‌های کارکنانشان هستند.

کوک به خبرنگار ABC News اعلام کرده که آماده است پیشنهادات والدین را در رابطه با راهکارهای مدیریت مدت‌زمان استفاده از موبایل بپذیرد و دراین‌باره گفت:

این مشکلی است که ما باید همراه با هم حل کنیم.

تازه ترین ها
حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای طرف‌دار اسرائیل مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

خودزنی
1404/03/27 - 19:26- آسیا

خودزنی پدافند هوایی رژیم صهیونیستی

بر اثر حمله سایبری و نفوذ به سامانه پدافندی رژیم صهیونیستی، موشک رهگیر کنترل خود را از دست می‌دهد و به خود شلیک می‌کند.

تبدیل
1404/03/27 - 14:14- هوش مصنوعي

تبدیل سیگنال‌های مغزی به کلمات توسط هوش مصنوعی

دانشمندان با استفاده از هوش مصنوعی سیگنال‌های مغزی را به کلمات تبدیل می‌کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.