about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

شرکت مایکروسافت تأیید کرد که در به‌روزرسانی اخیر ویندوز باگ‌هایی وجود دارد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ مایکروسافت اسناد رسمی داشبورد سلامت ویندوز خود را با جزئیات جدید در مورد باگ‌های تازه شناسایی‌شده در ویندوز 10 و 11 به‌روز کرده است. به گفته این شرکت، کاربرانی که آخرین به‌روزرسانی‌های تجمعی را روی ویندوز سرور با نقش کنترل‌کننده دامنه نصب کرده‌اند، ممکن است ضمن داشتن علائم زیر، با احراز هویت کربروس (Kerberos) با مشکل مواجه شوند:

  • ورود کاربر دامنه ممکن است با شکست مواجه شود. این موضوع همچنین ممکن است بر احراز هویت خدمات اتحادیه مستقیماً فعال (AD FS) تأثیر بگذارد.
  • حساب‌های سرویس مدیریت‌شده گروهی (gMSA) که برای خدماتی مانند اینترنت استفاده می‌شود
  • سرویس‌های اطلاعات (سرور وب IIS) ممکن است احراز هویت نشوند.
  • اتصالات دسکتاپ از راه دور با برای کاربران دامنه ممکن است برقرار نشوند.
  • ممکن است که نتوان به پوشه‌های اشتراک‌گذاری شده در ایستگاه‌های کاری و به اشتراک‌گذاری فایل‌ها در سرورها دسترسی داشت.
  • فرآیند چاپ کردنی که به احراز هویت کاربر دامنه نیاز دارد ممکن است با شکست مواجه شود.

مایکروسافت می‌گوید مشتریان می‌توانند با باز کردن رویداد Log در Domain Controller بررسی کنند که آیا سیستم‌هایشان تحت تأثیر قرار گرفته است یا خیر.

همچنین، رویدادهای تحت تأثیر، یک متن با عنوان "کلید گم‌شده دارای شناسه 1 است" را نیز در کنار خود به همراه خواهند داشت. شایان‌ذکر است که این اشکال در دستگاه‌های خانگی که بخشی از یک دامنه داخلی نیستند، ظاهر نخواهد شد.

مایکروسافت در حال کار بر روی یک اصلاحیه است که به‌احتمال‌زیاد در هفته‌های آینده آماده خواهد شد. این شرکت اطلاعات بیشتر را به‌محض در دسترس قرار گرفتن، ارائه خواهد کرد.

منبع:

تازه ترین ها
دستورالعمل
1404/11/17 - 00:26- آمریکا

دستورالعمل آژانس امنیت سایبری آمریکا برای تقویت دستگاه‌های اج

آژانس امنیت سایبری و زیرساخت‌های آمریکا با صدور دستورالعملی اجباری، تمام آژانس‌های فدرال را ملزم کرد تا دستگاه‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری قدیمی و پشتیبانی‌نشده را از شبکه‌های خود حذف کنند.

حمله
1404/11/17 - 00:19- جرم سایبری

حمله سایبری گسترده به یکی از بزرگ‌ترین دانشگاه‌های اروپا

دانشگاه «لا ساپینزای» رم، با حدود ۱۲۰ هزار دانشجو، پس از یک حمله باج‌افزاری احتمالی، سیستم‌های رایانه‌ای خود را به مدت سه روز از دسترس خارج کرد.

سیاست‌های
1404/11/17 - 00:11- آمریکا

سیاست‌های جدید سایبری ایالت نوادا

ایالت نوادا در پی یک حمله سایبری در اواخر تابستان که بخش عمده‌ای از زیرساخت‌های این ایالت را تحت تأثیر قرار داد، در حال اجرای سیاست‌های جدیدی است.