about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

این توییت‌های طولانی توسط تمام کاربران قابل مشاهده هستند و همراه با یک دکمه «نمایش بیشتر» نشان داده می‌شوند.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ، تا به امروز تمام کاربران توییتر می‌توانستند توییت‌هایی با حداکثر 280 کاراکتر ارسال کنند، اما اکنون این شبکه اجتماعی ویژگی جدیدی را برای مشترکین سرویس توییتر بلو ارائه کرده است تا آن‌ها بتوانند توییت‌هایی با حداکثر 4000 کاراکتر منتشر کنند. این توییت‌های طولانی توسط تمام کاربران قابل مشاهده هستند و همراه با یک دکمه «نمایش بیشتر» نشان داده می‌شوند تا تمام صفحه را اشغال نکنند.
درحال‌حاضر چند محدودیت برای این ویژگی وجود دارد. اگر توییت شما بیش از 280 کاراکتر داشته باشد، نمی‌توانید آن را به‌عنوان پیش‌نویس ذخیره کنید یا برای آینده برنامه‌ریزی کنید. همچنین این ویژگی درحال‌حاضر فقط در دسترس کاربران ایالات متحده سرویس توییتر بلو قرار گرفته است.

بااین‌حال، اکثر ویژگی‌های عادی توییت‌ها طبق معمول کار خواهند کرد و می‌توانید در توییت 4000 کلمه‌ای خود از هشتگ یا عکس‌ها استفاده کنید.

کاهش تبلیغات مشترکین سرویس توییتر بلو
حساب Twitter Blue برای معرفی این ویژگی، یک توییت طولانی به اشتراک گذاشته است که در آن اعلام شده به‌زودی تبلیغات مشترکین سرویس بلو به نصف کاهش پیدا می‌کند. ایلان ماسک، مدیرعامل جدید توییتر قبلاً در مورد یک طرح اشتراکی گران‌تر بدون تبلیغات صحبت کرده بود.

ماسک از مدت‌ها قبل به کاربران وعده داده بود که ارسال توییت‌های طولانی‌تر را برای آن‌ها فراهم کند. او همچنین در این توییت خود گفته بود که درحال کار روی قابلیت اضافه‌کردن قالب‌بندی به پست‌ها است تا کاربران بتوانند در توییت‌های خود از قابلیت‌هایی مانند پررنگ‌کردن (بولد) کلمات یا تغییر اندازه فونت آن‌ها استفاده کنند.

درنهایت باید اشاره کرد که این اولین‌باری نیست که توییتر طول پست‌های خود را برای کاربران افزایش می‌دهد. محدودیت فعلی که شامل 280 کاراکتر می‌شود، در سال 2017 معرفی شد و قبل از آن، کاربران می‌توانستند توییت‌هایی با حداکثر 140 کاراکتر ارسال کنند.

منبع:

تازه ترین ها
دستورالعمل
1404/11/17 - 00:26- آمریکا

دستورالعمل آژانس امنیت سایبری آمریکا برای تقویت دستگاه‌های اج

آژانس امنیت سایبری و زیرساخت‌های آمریکا با صدور دستورالعملی اجباری، تمام آژانس‌های فدرال را ملزم کرد تا دستگاه‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری قدیمی و پشتیبانی‌نشده را از شبکه‌های خود حذف کنند.

حمله
1404/11/17 - 00:19- جرم سایبری

حمله سایبری گسترده به یکی از بزرگ‌ترین دانشگاه‌های اروپا

دانشگاه «لا ساپینزای» رم، با حدود ۱۲۰ هزار دانشجو، پس از یک حمله باج‌افزاری احتمالی، سیستم‌های رایانه‌ای خود را به مدت سه روز از دسترس خارج کرد.

سیاست‌های
1404/11/17 - 00:11- آمریکا

سیاست‌های جدید سایبری ایالت نوادا

ایالت نوادا در پی یک حمله سایبری در اواخر تابستان که بخش عمده‌ای از زیرساخت‌های این ایالت را تحت تأثیر قرار داد، در حال اجرای سیاست‌های جدیدی است.