about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

در حال حاضر مشترکان خدمات اشتراکی اپل ۷۸۵ میلیون نفر گزارش شده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاهات سایبربان چند سال پیش، اپل نشان داد که قابلیت خدمات اشتراکی از نظر ارائه خدمات و حتی برنامه‌ها، راه پیشرفت هستند. به نظر می‌رسد که تصمیم اپل برای ایجاد فشار بیشتر به سمت اشتراک‌ها به طرز چشمگیری جواب می‌دهد.

به گزارش ubergizmo، در طول گزارش درآمد سه ماهه اول سال ۲۰۲۲، اپل اعلام کرده که توانسته‌اند در سال گذشته ۱۶۵ میلیون مشترک پولی را به خدمات اشتراکی خود اضافه کنند. این بدان معناست که تعداد کل مشترکین این شرکت در حال حاضر به ۷۸۵ میلیون نفر می‌رسد که وقتی به آن فکر می‌کنید که هر ماه شرکت چه میزان پول فقط از این اشتراک‌ها به دست می‌آورد بسیار تعجب آور است.

به گفته لوکا ماستری، مدیر مالی اپل "اشتراک‌های پولی همچنان رشد بسیار بالایی را نشان می‌دهند. ما اکنون بیش از ۷۸۵ میلیون اشتراک پولی در سراسر سرویس‌های پلتفرم خود داریم که تنها در دوازده ماه گذشته ۱۶۵ میلیون بوده است؛ و در نهایت ما خدمات جدیدی را اضافه می‌کنیم که فکر می‌کنیم مشتریان ما آن را دوست خواهند داشت و به بهبودسازی کیفیت خدمات فعلی خود ادامه می‌دهیم."

اپل در حال حاضر چندین سرویس اشتراکی دارد که کاربران می‌توانند به صورت ماهانه مشترک شوند. سرویس‌های اشتراکی شامل برنامه‌های iCloud، Apple Music، Apple Arcade، Apple TV+، Apple News+ و Apple One می‌شود که این برنامه ها، سرویس‌های مختلف را با هم ترکیب می‌کند.

تازه ترین ها
ادعای
1404/06/02 - 11:02- ایران

ادعای دروغین حمله سایبری به کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران

رسانه صهیونیستی ایران اینترنشنال به دروغ حمله سایبری به کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران را اعلام کرد.

مشارکت
1404/06/01 - 12:29- سایرفناوری ها

مشارکت شرکت‌های ZTE و GO Telegram در حوزه 5G در عربستان

شرکت «ZTE» و «GO Telecom» اولین آزمایش «mmWave 5G-A» مسافت طولانی در عربستان سعودی را به پایان رساندند.

برنامه
1404/06/01 - 12:02- هوش مصنوعي

برنامه آموزشی هوش مصنوعی ژاپن برای تعمیق روابط با آفریقا

ژاپن با تعهد به پرداخت میلیاردها دلار وام، از آموزش هوش مصنوعی و تعمیق روابط اقتصادی با آفریقا خبر داد.