about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

تأثیر
1404/11/23 - 17:54- سایرفناوری ها

تأثیر کمبود تراشه‌های حافظه بر عرضه رایانه‌های شخصی

گروه لنوو چین در مورد افزایش فشار بر عرضه رایانه‌های شخصی به دلیل کمبود فزاینده تراشه‌های حافظه هشدار داد.

گمانه‌زنی‌ها حاکی از آن است که یکی از اعضای آژانس امنیت ملی آمریکا به‌عنوان مشاور سایبری شورای امنیت ملی دولت بایدن منصوب خواهد شد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ جو بایدن رئیس‌جمهور منتخب آمریکا قصد دارد یک مقام اطلاعاتی از آژانس امنیت ملی را به‌عنوان مشاور امنیت سایبری در شورای امنیت ملی (که سمتی تازه تأسیس است) معرفی کند.

به گفته منابع آگاه، آنه نئوبرگر (Anne Neuberger) که بیش از یک دهه پیش به آژانس امنیت ملی آمریکا پیوست، از سال 2019 به‌عنوان مدیر امنیت سایبری این آژانس فعالیت می‌کند. قرار است وی در شورای امنیت ملی دولت بعد به‌عنوان مشاور امنیت سایبری فعالیت خود را آغاز کند.

استخدام نئوبرگر نشان می‌دهد که کاخ سفید قصد دارد در دوران بایدن امنیت سایبری را به‌عنوان یک اولویت اصلی امنیت ملی احیا کند.

آنه نئوبرگر مسئول هماهنگی اقدامات سایبری در دولت فدرال خواهد بود و احتمالاً تمرکز وی بر حملات سایبری سولار ویندز خواهد بود که نهادهای آمریکایی بسیاری را درگیر کرده و مقامات آمریکایی آن را به روسیه نسبت می‌دهند.

وی به‌عنوان اولین مدیر امنیت سایبری در آژانس امنیت ملی، مسئول به اشتراک‌گذاری اطلاعات بین این آژانس و سایر نهادهای دولتی و خصوصی در زمینه تهدیدات زیرساخت‌های حیاتی بود.

یکی از سخنگویان انتقال قدرت از اظهارنظر در خصوص پرسنل خودداری کرد؛ اما گفت:

دولت بایدن-هریس امنیت سایبری را به‌عنوان یک اولویت اصلی قرار داده و از روز اول آن را به‌عنوان یک ضرورت در سراسر دولت مطرح می‌کند. ما مشارکت خود را با بخش خصوصی، دانشگاهی و جامعه مدنی تقویت خواهیم کرد. همچنین تعهد خود را نسبت به هنجارهای بین‌المللی و تعامل در مسائل سایبری تجدید خواهیم کرد و سرمایه‌گذاری خود در زیرساخت‌ها و افرادی که برای دفاع مؤثر از کشور در برابر فعالیت‌های مخرب سایبری نیاز داریم را افزایش‌خواهیم داد.

یکی از کارمندان کنگره گفت، نئوبرگر ثابت کرده که در طول بیش از یک دهه فعالیت خود در آژانس امنیت ملی یکی از متخصص‌ترین و معتبرترین کارشناسان سایبری در سراسر آمریکا است.

بن ویتس (Ben Wittes)، کارشناس حقوقی که درگذشته در زمینه‌های حقوقی و اطلاعاتی با نئوبرگر همکاری داشته، معتقد است نئوبرگر به‌طور غیرعادی بااستعداد است و انتصاب وی پیام بسیار مثبتی در مورد رویکرد دولت جدید در زمینه امنیت سایبری ارسال می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها
احضار
1404/12/04 - 16:14- آمریکا

احضار مدیرعامل شرکت آنتروپیک به پنتاگون

وزیر دفاع آمریکا، مدیرعامل شرکت آنتروپیک را برای مذاکرات در مورداستفاده نظامی از هوش مصنوعی کلود احضار خواهد کرد.

ساختار
1404/12/04 - 16:06- اروپا

ساختار جدید مدیریت بحران امنیت ملی در ایتالیا

دولت ایتالیا با دستور نخست‌وزیر جورجیا ملونی، ساختار جدیدی برای مدیریت بحران‌های امنیت ملی ایجاد می‌کند؛ اقدامی که با تدوین نخستین راهبرد جامع امنیت ملی این کشور همراه خواهد بود.

هشدار
1404/12/04 - 15:59- جنگ سایبری

هشدار هلند درباره تشدید جنگ ترکیبی روسیه

سازمان‌های اطلاعاتی هلند اعلام کردند روسیه با افزایش حملات سایبری، خرابکاری و عملیات نفوذ پنهانی در اروپا، خود را برای یک تقابل طولانی‌مدت با غرب آماده می‌کند؛ روندی که اگرچه هنوز به سطح جنگ مستقیم نرسیده، اما دیگر غیرقابل تصور نیست.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.