about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

تیم وو، مشاور بلندپایه کاخ سفید در امور رقابت و ضدانحصار، فاش کرده است که چندین میلیون دلار بیت کوین و فایل کوین دارد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از کوین دسک، نشریه آمریکایی پولتیکیو (Politico) روز دوشنبه گزارش داد که تیم وو (Tim Wu)، یکی از مشاوران ارشد فناوری و کارشناسان ضدانحصار در کاخ سفید، در حال حاضر چندین میلیون دلار بیت کوین و فایل کوین (FIL) دارد.

این گزارش با استناد به یک سند افشای مالی شخصی که وو به‌تازگی ثبت کرده است، تخمین می‌زند که او بین ۱ تا ۵ میلیون دلار بیت کوین و همچنین بین ۱۰۰,۰۰۰ تا ۲۵۰,۰۰۰ دلار فایل کوین دارد.

وو در ماه مارس از سوی جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا، به‌عنوان دستیار ویژه در سیاست‌های فناوری و رقابت در شورای اقتصاد ملی این کشور (National Economic Council) منصوب شد.

وو پیش از انتصاب به این سمت، در دانشکده حقوق کلمبیا تدریس می‌کرد و سابقه کار در کمیسیون تجارت فدرال (Federal Trade Commission) و سمتی متفاوت در شورای اقتصاد ملی را در دوره باراک اوباما، رئیس جمهوری اسبق آمریکا، در کارنامه خود دارد.

او از منتقدان دیرینه قدرت شرکت‌های بزرگ فناوری است و مقالات علمی متعدد و چندین کتاب درباره پلتفرم‌های اطلاعات و ارتباطات و اینترنت نوشته است. اصطلاح «بی‌طرفی اینترنت» (Net Neutrality) ابداع وو در سال ۲۰۰۲ است.

یک مقام ناشناس به پولیتیکو گفت که وو هنگام انتصاب به این سمت ارشد دولتی، در «همه مسائل مربوط به بیت کوین و ارزهای دیجیتال» به دلیل منافع مالی از خود سلب صلاحیت کرد.

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.