about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

ویژه‌نامه
1404/07/21 - 09:36- جنگ سایبری

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری؛ روایتی از نبرد میان حامیان غزه و رژیم صهیونیستی

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری که به مناسبت دومین سالگرد عملیات طوفان‌الاقصی‌ منتشر شده است؛ روایتی از نبرد سایبری میان حامیان‌غزه و رژیم صهیونیستی و هم‌پیمانانش است.

وزارت دادگستری روسیه اقدام به ساخت بات مشاور حقوقی می‌کند. 

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ وزارت دادگستری روسیه به‌عنوان بخشی از برنامه دیجیتالی ‌سازی قصد دارد یک بات صوتی و چت هوشمند بسازد تا در مورد مسائل حقوقی به‌طور رایگان به شهروندان مشاوره دهد. قرار است برای این بات «مشاور حقوقی دیجیتال» 230 میلیون روبل تا سال 2023 هزینه شود.

وزارت دادگستری روسیه در نظر دارد جهت به‌کارگیری فناوری‌های دیجیتال 908.5 میلیون روبل تا سال 2023 هزینه کند. یکی از طرح‌ها در این حوزه راه‌اندازی سرویس «مشاور حقوقی دیجیتال» است که برای ساخت آن قرار است 230 میلیون روبل هزینه گردد. 

مشاور حقوقی دیجیتالی که ساخته خواهد شد یک بات صوتی و متن است که بر مبنای نظام حقوقی و چارچوب قضایی مشاوره حقوقی داده و امکان یافتن قوانین حقوقی و آیین‌نامه‌ها را به کاربران خواهد داد. 

برخلاف سرویس‌های مشاوره حقوقی موجود این سیستم مبتنی بر مجموعه قوانین حقوقی یادگیری شده است. 

بات «مشاور حقوقی دیجتیال» در هرگونه منابع اطلاعاتی اعم از دولتی و تجارتی مورداستفاده قرار گرفته و تمام قابلیت‌های آن برای کاربران رایگان خواهد بود. پیش‌بینی‌شده در سال 2023 شمار کاربران آن 20 میلیون نفر شود. 

منبع:

تازه ترین ها
توسعه
1404/10/11 - 14:59- هوش مصنوعي

توسعه اپلیکیشن یادداشت‌برداری توسط هوش مصنوعی

اپلیکیشن یادداشت‌برداری هوش مصنوعی، حریم خصوصی را بدون نیاز به اشتراک تضمین می‌کند.

اعطا
1404/10/11 - 13:42- آمریکا

اعطا مجوز سالانه به شرکت تی‌اس‌ام‌سی توسط آمریکا

ایالات متحده به شرکت تایوانی تی‌اس‌ام‌سی مجوز سالانه واردات ابزارهای تراشه سازی آمریکایی به چین را اعطا کرد.

تایید
1404/10/11 - 13:07- جرم سایبری

تایید سرقت اطلاعات از سرورهای خارجی آژانس فضایی اروپا

آژانس فضایی اروپا اوایل این هفته هدف یک حمله سایبری قرار گرفت و ظاهراً در جریان این حمله، بخشی از داده‌های حساس خود را از دست داده است.