about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

انتشار شده در تاریخ

مشاهده دقیق ویدئوها با تراشه‌های جدید اینتل

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ Kaby Lake نسل هفتم پردازنده‌های ساخت اینتل محسوب می‌شود که بعد از پردازنده‌های Broadwell و  Skylake روانه بازار شده‌اند. پردازنده‌های Cannon Lake و حالا Kaby Lake با فناوری 10 نانومتری طراحی و ساخته‌شده‌اند و قرار است فردا رسماً روانه بازار شوند.

عملکرد کلی سخت‌افزار رایانه‌ها با استفاده از پردازنده‌های مذکور بین 12 تا 19 درصد ارتقا می‌یابد. مزیت دیگر استفاده از Kaby Lake افزایش 2.6 برابری عمر باتری رایانه‌ها در زمان نمایش ویدئوهای 4K است.

برخلاف تصور اولیه این نوع پردازنده تنها بر روی رایانه‌های جدید و پیشرفته قابل‌نصب نیستند و می‌توان از آن‌ها برای ساخت رایانه‌های چند صددلاری استفاده کرد.

انتظار می‌رود اولین لپ‌تاپ‌های فوق باریک مجهز به این پردازنده‌ها پاییز امسال عرضه شوند. تراشه‌های Kaby Lake سری Y تنها 4.5 وات برق و سری U برابر با 15 وات برق مصرف می‌کنند. clock speed این دو تراشه هم به ترتیب بین 1 تا 1.3 گیگاهرتز و بین 2.4 تا 2.7 گیگاهرتز است. قیمت مدل‌های مختلف این تراشه‌ها هم‌بسته به امکانات و توانمندی‌شان از 281 تا 393 دلار در نوسان خواهد بود.

تازه ترین ها
توقف
1404/09/29 - 08:25- آمریکا

توقف جمع‌آوری داده‌های بینندگان هایسنس

یک قاضی در ایالت تگزاس روز چهارشنبه با صدور دستور موقت بازدارنده، شرکت تولیدکننده تلویزیون هوشمند «هایسنس» را از جمع‌آوری عادات تماشای ساکنان این ایالت و سایر داده‌ها منع کرد.

تایید
1404/09/29 - 08:19- جرم سایبری

تایید نشت اطلاعات ۲۰ هزار نفر از کارکنان دانشگاه سیدنی

دانشگاه سیدنی اعلام کرد در پی دسترسی هکرها به یکی از کتابخانه‌های کُد داخلی این دانشگاه، نشت داده‌ای رخ داده که منجر به افشای اطلاعات شخصی ده‌ها هزار نفر از کارکنان، دانشجویان و فارغ‌التحصیلان شده است.

اینترنت
1404/09/28 - 10:21- سایرفناوری ها

اینترنت سفید برای رساندن صدای مردم ایران به جهان بود

فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، در واکنش به جنجال‌های اخیر پیرامون اینترنت طبقاتی، هدف از ارائه سیم‌کارت‌های سفید را تقویت صدای مردم ایران در عرصه بین‌المللی توصیف کرد.