about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

هند ریاست مشارکت جهانی در زمینه هوش مصنوعی را برای سال‌های 2022-23 بر عهده گرفت.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ وزارت الکترونیک و فناوری اطلاعات هند اعلام کرد که این کشور در نشستی که در 21 نوامبر امسال در توکیو برگزار می‌شود، ریاست کنفرانس جهانی هوش مصنوعی برای سال‌های 2022-23 را بر عهده خواهد گرفت. در انتخابات ریاست شورا، هند بیش از دو سوم اکثریت آرای اولویت اول را به دست آورده بود، در حالیکه کانادا و ایالات متحده در 2 مکان برتر بعدی قرار گرفتند. بنابراین، آنها کرسی‌های دولتی دیگر را در کمیته راهبری به خود اختصاص دادند.  

راجیو چاندراسخار (Rajeev Chandrasekhar)، وزیر امور الکترونیک و فناوری اطلاعات، نماینده هند در مراسم تحویل در توکیو خواهد بود.

هند در آستانه تصدی ریاست «G20»، گروهی از بزرگ‌ترین اقتصادهای جهان، ریاست مشارکت جهانی در زمینه هوش مصنوعی (GPAI) را بر عهده خواهد گرفت که یک ابتکار بین‌المللی برای حمایت از توسعه و استفاده مسئولانه و انسان محور و استفاده از هوش مصنوعی (AI) است.

کنفرانس جهانی هوش مصنوعی مجموعه 25 کشور عضو، از جمله ایالات متحده، بریتانیا، اتحادیه اروپا، استرالیا، کانادا، فرانسه، آلمان، ایتالیا، ژاپن، مکزیک، نیوزیلند، جمهوری کره و سنگاپور است.

هند به عنوان یکی از اعضای مؤسس در سال 2020 به این گروه پیوست.

در بیانیه وزارت الکترونیک و فناوری اطلاعات هند آمده است :

«راجیو چاندراسخار به نمایندگی از هند در نشست GPAI، که در 21 نوامبر 2022 در توکیو برگزار می‌شود، به منظور تصاحب نمادین کرسی از فرانسه، که رئیس شورا است، حضور دارد.»

برای کمیته راهبری، 5 کرسی دولتی در اختیار ژاپن (به عنوان رئیس شورای رهبری و رئیس مشترک کمیته راهبری)، فرانسه (رئیس شورای خروجی)، هند (رئیس شورای ورودی)، کانادا و ایالات متحده است.

به گفته کارشناسان، حضور هند در این کرسی نشان می‌دهد که جهان امروز هند را به عنوان یک شریک فناوری قابل اعتماد و شریکی که همیشه از استفاده اخلاقی از فناوری برای تغییر زندگی شهروندان دفاع کرده، می‌شناسد.

پیش‌بینی می‌شود که هوش مصنوعی تا سال 2035، حدود 967 میلیارد دلار به اقتصاد هند و تا سال 2025، حدود 450 تا 500 میلیارد دلار به تولید ناخالص داخلی هند اضافه کند که 10 درصد از هدف 5 تریلیون دلاری تولید ناخالص داخلی این کشور را تشکیل می‌دهد.

GPAI اولین ابتکار در نوع خود برای تکامل درک بهتر چالش‌ها و فرصت‌های پیرامون هوش مصنوعی با استفاده از تجربه و تنوع کشورهای شرکت کننده است.

این اتحادیه با حمایت از تحقیقات پیشرفته و فعالیت‌های کاربردی در اولویت‌های مرتبط با هوش مصنوعی به دنبال رفع شکاف بین تئوری و عمل خواهد بود.

وزارت الکترونیک و فناوری اطلاعات هند در بیانیه‌ای اظهار داشت :

«سازمان با همکاری شرکا و سازمان‌های بین‌المللی، کارشناسان برجسته صنعت، جامعه مدنی، دولت‌ها و دانشگاه‌ها برای همکاری برای ارتقای تکامل مسئولانه هوش مصنوعی و هدایت توسعه و استفاده مسئولانه از هوش مصنوعی، مبتنی بر حقوق بشر، تنوع، نوآوری و رشد اقتصادی کار می‌کند.»

منبع:

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1404/07/17 - 13:57- هوش مصنوعي

راه‌اندازی واحد رباتیک توسط گروه علی‌بابا

آزمایشگاه کوئن علی‌بابا واحد رباتیکی را برای پیشبرد هوش مصنوعی تجسمی راه‌اندازی کرد.

پرداخت‌های
1404/07/17 - 13:21- هوش مصنوعي

پرداخت‌های تجارت الکترونیک از طریق چت جی‌پی‌تی

هند طرح آزمایشی پرداخت‌های تجارت الکترونیک از طریق چت جی‌پی‌تی را راه‌اندازی کرد.

صادرات
1404/07/17 - 12:52- آمریکا

صادرات تراشه‌های انویدیا به امارات

ایالات متحده صادرات تراشه‌های انویدیا به امارات متحده عربی را تأیید کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.