about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

مسدود کننده تبلیغات یا سارق اطلاعات

در فروشگاه اینترنتی کروم پنج مسدود کننده تبلیغات عرضه می شود که اطلاعات وب سایت کاربران را سرقت می کنند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان به نقل از اینگجت؛ طبق گزارش کارشناسان امنیتی پنج افزونه مسدود کننده تبلیغات در کروم استور عرضه می شود که جعلی هستند و اطلاعات وب سایت کاربران را سرقت می نماید.

گوگل در آخرین بررسی خود اعلام کرد که این 5 افزونه را از فروشگاه اینترنتی خود حذف کرده است.

شرکت امنیت سایبری «AdGuard» طی گزارشی اعلام کرد که این پنج مسدود کننده جزو برترین و محبوب ترین مسدود کننده ها بین کاربران بوده اما نسخه موجود در «Chrome Store» جعلی بوده و با یک کد اضافی اطلاعات وب سایت های مورد بازدید کاربر را سرقت می کند.

در همین راستا گوگل این پنج برنامه را حذف کرده است. این افزونه ها اطلاعات را جمع آوری کرده و با ارسال آنها به سرور های راه دور در عملکرد مرورگر کروم اختلال ایجاد می کردند.

شرکت امنیت سایبری «AdGuard» طی گزارشی اعلام کرد که این نرع از برنامه ها که به صورت افزونه به دیگر برنامه ها اضافه می شود، بات نت هایی هستند که اطلاعات را سرقت می کنند.

از سال 2017 تعداد افزونه های تقلبی که با مقاصد خاص کاربران رافریب می دهند افزایش پیدا کرده است. این افزونه های عموما بارویکرد جاسوسی و سرقت اطلاعات وارد سیستم قربانی می شوند. طبق آمار های موجود سال گذشته 37 هزار نفر افزونه جعلی «AdBlock Plus» را روی سیستم خود نصب کرده اند.

طبق این گزارش تا کنون 20 میلیون کاربر قربانی افزونه های مسدود کننده تبلیغات شده اند.

تازه ترین ها
اطلاعات
1404/07/18 - 08:22- سایرفناوری ها

اطلاعات در فضای ابری باید به‌صورت رمزنگاری‌شده، ذخیره شوند

استفاده از الگوریتم‌هایی چون AES-256، مدیریت مستقل کلیدها و مدل‌هایی چون «اعتماد صفر» نه‌تنها داده‌ها را ایمن می‌کند، بلکه انطباق با قوانین سخت‌گیرانه‌ای مانند GDPR را نیز تضمین می‌سازد.

انقلاب
1404/07/18 - 08:19- هوش مصنوعي

انقلاب پنهان هوش مصنوعی/ عامل‌های هوش مصنوعی چطور زندگی ما را دگرگون خواهند کرد؟

در سال ۲۰۲۵ مطالب زیادی درباره عامل‌های هوش مصنوعی (AI Agents) نوشته شد و حالا به نظر می‌رسد که استفاده از این فناوری نوظهور در زندگی روزمره به شکل گسترده‌تری آغاز شود.

حملات
1404/07/18 - 08:17- جنگ سایبری

حملات سایبری پایان ندارد؛ ضرورت حکمرانی قانونمند دیجیتال

رئیس مرکز ملی فضای مجازی گفت: در صورت نبود قوانین مشخص، پلتفرم‌ها می‌توانند به ابزاری علیه مردم، وحدت ملی و ارزش‌های فرهنگی کشور‌ها تبدیل شوند.