about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

دادستان کل روسیه از مسدود شدن 107 منبع اینترنتی در این کشور خبر داد. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ خبرگزاری ریانووستی در گزارشی از مسدود شدن 107 منبع اینترنتی در روسیه خبر داد. 

یوری خوخلوف (Yuriy Khokhlov)، نماینده دادستانی کل فدراسیون روسیه در جلسه کمیسیون رسیدگی به مداخلات خارجی در امور داخلی روسیه و واکنش به انتشار اخبار غلط در مورد شیوع کرونا در روسیه در این خصوص اعلام کرد به‌تازگی 107 منبع اینترنتی که اقدام به انتشار اطلاعات نادرست در مورد همه‌پرسی اصلاحات قانون اساسی می‌کردند، مسدود شدند. 

این مقام دولتی اظهار داشت:

دادستانی کل برای شناسایی و متوقف ساختن انتشار اطلاعات نادرست که باهدف بی‌ثبات‌سازی اوضاع سیاسی داخل کشور منتشر می‌شوند، کارگروهی تشکیل داده است. ما با کمیسیون، دادستان‌های تمام واحدهای فدرال و روسکام نادزور همکاری نزدیکی داریم. در صورت شناسایی منابعی که اقدام به انتشار اطلاعات جعلی می‌کنند، اطلاعات لازم را در اختیار روسکام نادزور قرار می‌دهیم تا آن‌ها را مسدود سازد. در حال حاضر، 107 منبع اینترنتی که در خصوص مسائل مربوط به اصلاحات قانون اساسی اطلاعات نادرستی منتشر می‌کردند، مسدود شده‌اند. 

واسیلی پیسکاریُف (Vasily Piskarev)، رئیس کمیته امنیت و مبارزه با فساد پارلمان روسیه و رئیس کمیسیون رسیدگی به مداخلات خارجی در امور داخلی روسیه نیز اعلام کرد از 3 ژوئن تا 1 ژوئیه 200 پیام جعلی در مورد اصلاحات قانون اساسی از سوی منابع خارجی به کاربران روس ارسال‌شده است.
 به گفته وی، برخی سازمان‌های غیردولتی خارجی که از سوی انگلیس، آلمان، کانادا، ایالات‌متحده آمریکا، چک و سوئد حمایت مالی می‌شوند، اقدام به انتشار اطلاعات مخرب در زمان آمادگی و حین برگزاری همه‌پرسی اصلاحات قانون اساسی کرده‌اند. 

منبع:

تازه ترین ها
ممنوعیت
1404/04/13 - 21:24- اروپا

ممنوعیت تلفن همراه در مدارس هلند

مطالعه‌ای نشان می‌دهد ممنوعیت تلفن‌های هوشمند در مدارس هلند، تمرکز را بهبود می‌بخشد.

راه‌اندازی
1404/04/13 - 20:56- آمریکا

راه‌اندازی سیستم تشخیص چهره در فرودگاه سیاتل

شرکت یونایتد، سیستم تشخیص چهره را به فرودگاه سیاتل می‌آورد.

جمع‌آوری
1404/04/13 - 19:58- سایرفناوری ها

جمع‌آوری اوراق قرضه قابل مبادله توسط علی‌بابا

علی‌بابا قصد دارد ۱.۵۳ میلیارد دلار از طریق اوراق قرضه قابل مبادله برای توسعه فضای ابری و تجارت جمع‌آوری کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.