about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

پلیس فدرال آمریکا با همکاری سازمان‌های انتظامی توانست یکی از سایت‌های معروف وب تاریک را مسدود کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ به‌تازگی پلیس فدرال آمریکا (FBI) طی یک عملیات ویژه با همکاری سازمان‌های انتظامی ایرلند شمالی، هلند، آلمان و بریتانیا، وب‌سایت WeLeakInfo.com را مسدود کرد. این وب‌سایت در طول 3 سال فعالت خود اقدام به فروش ۱۲.5 میلیون رمز حساب کاربری کرده بود که از طریق 10 هزار نفوذ اطلاعاتی و داده‌های لو رفته جمع‌آوری‌شده بودند.  

وزارت دادگستری ایالات‌متحده آمریکا در بیانیه مطبوعاتی از کاربران درخواست کرده بود اطلاعاتی در خصوص گردانندگان سایت ارائه دهند و یک روز پس‌ازآن پلیس هلند توانسته بود یک جوان 22 ساله‌ای را بازداشت که ظاهراً اپراتور WeLeakInfo بوده است. پلیس به محل سکونت فرد مظنون هجوم برده و به سیستم‌ها و داده‌ها و اطلاعاتی که از طریق این وب‌سایت عرضه می‌شدند دسترسی پیداکرده بود. اپراتورهای سایت در قبال دسترسی به داده‌ها 2 دلار در روز یا 25 دلار در ماه دریافت می‌کردند. 

این وب‌سایت در وب تاریک از شهرت بسیاری برخوردار بود و هکرها داده‌های آن را خریداری کرده و با سوءاستفاده از پسوردها، اسامی، ایمیل یا نام کاربری اقدام به هک و حملات سایبری می‌کردند. آن‌ها با استفاده از این داده‌ها تأیید هویت کرده و وارد پروفایل‌های کاربران می‌شدند.

اوایل سال 2017 نیز سازمان‌های انتظامی موفق شده بودند سایت‌های مشابهی را مسدود کنند که از میان آن‌ها می‌توان به LeakedSource اشاره کرد که اقدام به خریدوفروش داده‌های شخصی می‌کرد. برخی از این سایت‌ها نیز من‌جمله Dehashed ،Snusbase و Leak-Lookup هنوز فعال بوده و اقدام به تجارت داده در وب تاریک می‌کنند. 

منبع:

تازه ترین ها
هوش
1404/11/26 - 08:45- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی جدید بایت دنس تحسین همه را برانگیخت

بایت دنس مدل هوش مصنوعی Coubao۲.۰ را راه اندازی کرد که یک نسخه به روز رسانی شده از اپ هوش مصنوعی فراگیر این شرکت چینی است.

وزارت
1404/11/26 - 08:42- هوش مصنوعي

وزارت جنگ آمریکا شرکت‌های هوش مصنوعی را تهدید کرد

اختلاف وزارت جنگ آمریکا با برخی شرکت‌های هوش مصنوعی بدان حد بالا گرفته که پنتاگون آنها را به قطع همکاری تهدید کرده است.

نمره
1404/11/26 - 08:40- هوش مصنوعي

نمره هوش مصنوعی شهروندان تهرانی؛ تفاوت مردان و زنان در کار با AI

رئیس پژوهشگاه ایرانداک از انجام مطالعه‌ای در مورد میزان سواد هوش مصنوعی در تهران خبر داد و گفت: میان تصور شهروندان و سواد واقعی هوش مصنوعی در تهران شکاف معنادار وجود دارد.